Koparan İnsaat LTD. ŞTİ.


Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 123-1 Kat:3 No:12 Maltepe Çankaya/ANKARA

Telefon1: 0312 230 06 44

Telefon2:

Fax: 0312 230 06 44

Web: www.koparaninsaat.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA
1997 yılından bu yana şirketimiz mobilya,dekorasyon ve kereste işleri ile ugraşmaktadır. Ankara Sitelerde kereste fabrikamız faal halde hizmet vermektedir. 2010 yılında inşaat işlerine agırlık verdigimizden dolayı ve siz degerli müşterilerimize en iyi en kaliteli şekilde hizmet vermek, bizleri daha çok memnun edecektir.
Şirketimizin bünyesinde birçok tadilat, tamirat ve taahhüt işleri yapmaktayız. İç cephe tadilat ve dekorasyon işlerinin yanı sıra, dış cephe tamiratları ve izolasyonları ile çatı sistemlerini de başarı ile uygulamaktayız. Kısacası İnşaat, temelden çatıya bizim işimiz.
Tüm bunların ışığında amacımız; müşterilerimizle güven veren bir ilişki kurarak, arzu ettikleri kaliteli hizmeti sunabilmektir.


Ürün ve Hizmetler

Mantolama , Isı Yalıtım , Kereste , Dekorasyon , Talaş , Talaş Üretim , Ahşap Ev , Bungalo Evler , Lambiri , Rabıta , Boya , Alçı İşleri , İzalasyon , Çatı İşleri , Fayans , Parke , İnşaat , Koparan , Garaj Kapısı , Otomasyon Sistemleri , Bariyer , Kayar Kapı , Amerikan Panel Kapılar

#Mantolama , Isı Yalıtım , Kereste , Dekorasyon #Talaş , Talaş Üretim , Ahşap Ev , Bungalo Evler #Boya , Alçı İşleri , İzalasyon #Çatı İşleri , Fayans , Parke , #İnşaat , Koparan , Garaj Kapısı , Otomasyon Siste


Benzer Firmalar