Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İZMİR İnşaat şirketleri » KAŞİF İNŞAAT- TAAHHÜT, GAYRİMENKUL

KAŞİF İNŞAAT- TAAHHÜT, GAYRİMENKUL


3006 sk.C.Blok No:6 ÇEŞME İZMİR

Telefon1: +905426140895

Telefon2: +905426140895

Fax: +902327122733

Web: www.kasifinsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çeşme'de yerleşim veya yatırım amaçlı gayrimenkul satın almak istermisiniz?


Satış: Firmamız bünyesinde kendi gayrimenkulleri veya sahibinden daireler, villalar, site veya köy evleri, müstakil dubleks, tripleks lüks villalar ve daha niceleri bulunmaktadır.



Yatırım: Günümüz şartlarında, mülk edinimi en garantili ve en yüksek getirili yatırım fırsatı olarak görünmektedir. Çeşme'de mülk yatırımı yapmak, belki de geleceğiniz için yapacağınız en karlı yatırımız olacaktır.



Ticari: Firmamızdan yada Sahiplerinden yer alan her çeşit ve büyüklükteki Yatırım Arazileri ile Turistlik Konut İmarlı Araziler ile istediğiniz yatırımı bizimle yapmaya başlayabilirsiniz.



Çünkü, biliyoruz ki kazanç alımda başlar. Yatırımlarınız için bizimle irtibat kurmaktan çekinmeyin, çünkü konularında deneyimli arkadaşlarımız, sizlerden gelecek soruları cevaplamak için 7/24 saat kesintisiz hazırlar.


İster Boyalık Plajında bir villa arıyor olun, ister Çeşme merkezde bir daire yada Dalyanköy'de bir köy evi veya villa, Kaşif İnşaat; Taahhüt size aradığınız mülkü bulmakta ve size yardımcı olmayı kendine görev edinmiştir. Gayrimenkullerle size, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için bir telefon kadar yakınız. Çeşme, Alaçatı, Dalyanköy, Boyalık Plajı ve diğer bölgelerdeki satılık ve yapılcak olan gayrimenkuller için lütfen arayınız.

Kaşif İnşaat-Taahhüt Çeşme'deki her türlü konut, villa, daire, yazlık, apart ve ticari mülk gayrimenkul-inşaat ve buna bağlı dekorasyon ihtiyacınızı karşılamak üzere Çeşme merkezli hizmet vermektedir. Kaşif İnşaat - Taahhüt ayrıcalığıyla Çeşme'de her türlü otel, motel, restaurant, bar, turistik tesis yatırımlarınızı yapabilirsiniz.

ÖRNEK:
Müstakiller (YENİ/ESKİ Villa,Malikane,İmarlı Küçük ve Orta büyüklükte Konut İmarlı Arsa/Arsalar, Stüdyo Daireler)
çeşme emlak, çeşme satılık, çeşme emlak, çeşme emlak ofisleri, alaçatı emlak, emlak, çeşme emlak ilanları, satılık ev, kiralık ev, satılık daire, kiralık daire, satılık apartman, kiralık apartman, dublex, satılık konut, kiralık konut, satılık arsa, satılık villa, kiralık villa, satılık bina, kiralık bina, satılık işyeri, kiralık işyeri, turistik tesis, satılık devremülk,izmir çeşme kiralık devremülk, satılık yazlık, kiralık yazlık, stüdyo, satılık residence, kiralık residence, satılık gayrimenkul, kiralık gayrimenkul, satılık köşk, kiralık köşk, satılık yalı, kiralık yalı, taş ev, alaçatı taş ev, rum ev, surf, windsurf, çeşme marina, çeşme belediyesi, çeşme kaymakamlığı, alçesu, alaçatı belediyesi, çatalazmak çeşme,çatalazmak mevkii ovacıl,kale koruma,kale koruma planı,çeşme kale koruma alanı,çiftlikköy, dalyan, ılıca, ovacık, tarla, çeşmeköy, altınkum, plaj, deniz, eğlence, restorant, seaside, solemare, golden dolphin, çeşme, atillaemlak, arsa ofisi, inşaat, tadilat, dekorasyon, çeşme emniyet, çeşme liman başkanlığı, cecebar, setur marina, ulusoyçeşme, satılık malikane, kiralık malikane, mortgage, kredi, sahibinden, inşaat, www.cesmeemlak.com.tr Türkiyenin en popüler


Ürün ve Hizmetler


BAHÇE PEYZAJ ÜRÜNLERİ
ÜCRETSİZ KEŞİF VE PROJELENDİRMEDEN SONRA KARARI BERABER VERELİM... Peyzaj projelendirme Bahçe bakım işleri Hazır çim uygulaması Gübre-toprak temini Meyve bahcesi tesisi Hobi bahceleri Otomatik sulama tesisi Damla sulama tesisi Periyodik bahce bakımları Bahçe ilaçlama Budama işi Gübreleme Toprak ıslahı Güzel bir çevrede yaşamayı kim istemez? Çevremizi güzelleştirmek. bu güzellikleri korumak emek ve bilgi ister. Ancak günlük yaşamın koşuşturması içinde bu işlere zaman

# # # # #


Benzer Firmalar