sontek makina


Özgürlük Mah. Akdeniz Bakliyatçılar Sitesi D Blok No:1

Telefon1: +90 324 235 25 40

Telefon2:

Fax: +90 324 235 25 40

Web: www.sontekmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bünyemizde ürettiğimiz makineler çeşitli kapasitede ve temizlenmek istenen ürüne göre adapte edilebildiği gibi mekanik veya bilgisayar kontrollü olmak üzere her bütçeye ve plana uygun seçeneklere sahiplerdir.

Bu temizleme boylama sınıflandırma ve paketleme işlemlerinde, müşterilerimizin isteği doğrultusunda planlanır ve projelendirilir. Bir donanım veya sistem önerisi yapmadan önce, müşterinin amaç ve taleplerini açıkça anlamanın önemli olduğuna inanıyoruz.

Müşterilerimize hizmet çerçevesinde çok değerli ve özel teklifler sunuyoruz: Öncelikle müşterilerimizin endişe ve sorunlarını dikkatle dinliyor sonrasında, hızlı, dünyanın her yerinde etkili ve güvenilir servis deneyimlerimizden faydalanmalarını sağlıyoruz.

Gelecekteki genişleme için o andaki talep ve mülahazaların dikkate alınması, doğru bir kestirim yapılmasını sağlar, böylece müşterilerimiz gerekçi bir bütçe ve kar elde edebilir.
İlk önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Uzun vadeli ortaklığa büyük bir önem vererek, iş ortağımız için tesis kurma ve makine satmanın ötesinde hizmete hazırız. Sontek Makina olarak satış sonrasında da yatırımınızın, üretim sistemini kontrol ve bakımında yanınızda yer almaya devam ederiz. Biz, bir dünya- yedek parça tedariki servisi, makine yenileme, bakım, analiz, danışmanlık ve eğitim teklifi sunuyoruz.
bakliyat makineleri hububat baharat makineleri mercimek makineleri pirinç makineleri nohut makineleri helezon hafiftane elek sarsak elevatör fan triyör boylama taş makineleri


Ürün ve Hizmetler

bakliyat makineleri hububat baharat makineleri mercimek makineleri pirinç makineleri nohut makineleri helezon hafiftane elek sarsak elevatör fan triyör boylama taş makineleri

#bakliyat makineleri #mercimek makineleri #baharat makineleri #helezon elevatör #hafiftane sarsak


Benzer Firmalar