ocean


DOLPHİN ALIŞVEİŞ MERKEZİ KARŞISI BARIŞ İŞ MERKEZİ KAT:1 NO:6

Telefon1: 2623210129

Telefon2: 05067940064

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Başarıyı ve gelişmeyi sürekli kılabilmeyi ve daha iyi hizmet vermeyi kendine ilke edinen OCEAN GAYRİMENKUL, bunun nitelikli insan kaynağı ile sağlanacağının bilincindedir. İşte bu ilkeden yola çıkan ve yönetim kalitesinde çıtayı hep daha yükseğe çekmeyi hedefleyen OCEAN GAYRİMENKUL, kurum içerisinde İnsan Kaynakları Yönetiminin önemine inanmakta ve İnsan Kaynakları yönetimi ile ilgili her türlü gelişmeye fırsat sağlamaktadır.

Ürün ve hizmetlerin kalitesi çalışanların kalitesiyle başlar. En iyi personeli ve yetişkin insan gücünü Topluluğa çekmek ve istihdam etmek, yeteneklerinden, gücünden ve yaratıcılığından azami fayda sağlamak; verimliliklerini artırmak, gelişmelerine imkan tanımak ve işbirliği ve dayanışmanın yeşerdiği bir çalışma ortamı yaratmak, OCEAN GAYRİMENKUL un kuşaklar boyu devamlılığını sağlamak için seçtiği yoldur

Tek başına başlanan bu yürüyüşte vizyonun misyon haline getirilmesi için kadrolaşarak, karşılaşılan engeller karşısında inançsızlığa kapılanlarla yollarını ayırarak bıkmadan, usanmadan, yılgınlığa düşmeden büyük bir inanç, özgüven ve cesaretle, gittikçe büyüyen bir katılımla aslında OCEAN GAYRİMENKUL zaten vizyonunu hayata geçirmiştir.




Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar