Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » KONYA Akaryakıt » MC Makina İkinci El Makina Satışı

MC Makina İkinci El Makina Satışı


FEVZİ ÇAKMAK MAH BÜSAN ÖZEL ORG.SAN 10652 SOK NO:10 KARATAY/KONYA

Telefon1: 03322391575

Telefon2: 05555067178

Fax: 03322391579

Web: www.mc-makina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1974 yılından beri dorse dingilleri ve hidrolik silindir imalatı yapan firmamız 20.000 kapalı 65.000 m2 açık alana sahip fabrikamızda 150 kişiden fazla çalışanı ile sektörünün lider firmasıdır. Firmamız hakkında daha ayrıntılı bilgiye www.mustafaceylan.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

2010 yılından itibaren takım tezgâhları satış ve servis hizmetine başlayan firmamız bu vesile ile Büsan sanayinde 1500 m2 kapalı alana sahip yeni bir showroom açmıştır.

Üniversal ve cnc takım tezgâhları ithalat ve bayilik altyapısını tamamlayan firmamız, bu tezgâhlar ile ilgili satış, servis, satış sonrası hizmetler ve personel eğitimlerini tamamlamıştır. İkinci el tezgah satışlarımız hakkında güncel bilgilere ulaşmak için web sitemiz olan www.mc-makina.com sitesini ziyaret edebilisiniz.


Ürün ve Hizmetler

İkinci el makine, ikinci el makina, ikinci el tezgâh, ikinci el tezgah, ikinci el torna, ikinci el cnc, ikinci el freze, ikinci el honlama makinesi, ikinci el robot, ikinci el taşlama, ikinci el kumlama, ikinci el pres, ikinci el eksantrik pres, ikinci el hidrolik pres, ikinci el abkant pres, ikinci el plazma, ikinci el matkap, ikinci el testere, ikinci el cnc torna, ikinci el işleme merkezi, ikinci el dik torna, ikinci el yatay torna, ikinci el universal torna, ikinci el makineler, ikinci el makinalar, ikinci el tezgâhlar, ikinci el tezgahlar,
İkinci el makine, ikinciel makina, ikinciel tezgâh, ikinciel tezgah, ikinciel torna, ikinciel cnc, ikinciel freze, ikinciel honlama makinesi, ikinciel robot, ikinciel taşlama, ikinciel kumlama, ikinciel pres, ikinciel eksantrik pres, ikinciel hidrolik pres, ikinciel abkant pres, ikinciel plazma, ikinciel matkap, ikinciel testere, ikinciel cnc torna, ikinciel işleme merkezi, ikinciel dik torna, ikinciel yatay torna, ikinciel universal torna, ikinciel makineler, ikinciel makinalar, ikinciel tezgâhlar, ikinciel tezgahlar

#ikinci el makina, cnc #ikinci el torna, torna # # #


Benzer Firmalar