Nayla Cafe & Restaurant


Atatürk Caddesi Krizantem Sokak No:1 Maltepe/İstanbul

Telefon1: 0216-459-71-34

Telefon2:

Fax: 0216-459-71-34

Web: www.naylacafe.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2003 Yılında Maltepe`nin işlek caddelerinden birinde açılan Nayla Cafe & Restaurant sizleri eşsiz lezzetlerle buluşturuyor.
Yıllardır kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeyen restorantımız 160 kişilik kapalı salonu,80 kişilik bahçesi ile sizlere en iyi hizmeti vermeye devam ediyor.
Farklı tadları ve en lezzetli yemekleri Nayla Cafe & Restaurant damak zevkinize sunmaktadır.
Müşterilerimize maç keyfini de Plazma TVlerde digiturk ,Lig Tv ve D-smart yayınlarıyla futbol tutkunlarına da keyifli bir gece vaadetmekteyiz.
Nayla Cafe & Restaurant `da sevdiklerinizle sıcak bir ortamda, profesyonel ve güleryüzlü kadromuzla her zaman sizleri ağırlamaya hazırız.


Ürün ve Hizmetler

nayla cafe ve restaurant, restorant, cafe, yemek, makarna, çay, kahve, kahvaltı, omlet, yumurta, kaşarlı tost, sucuk, salata, mevsim salata, çoban salata, akdeniz salata tavuklu salata, tavuklu şef salata, ton balıklı salata, mantı, sebzeli penne, sebzeli fettucini, spagetti polonez, tavuklu fettucini, çoban kavurma, nayla köfte, piliç şinitzel, kuzu şiş, kazandibi, fırında sütlaç, supangle, ekmek kadayıfı, dodurma, hamburger, cheeseburger, peynirli omlet, sandivic, güveçte sote, tavuk ızgara, pacanga böreği, patates tava, pilic nugget, pilic pane, sosis tabağı, patates kızartması, toplantı, eğlence mekanı, maç, digi türk, d-smart, ayran, kola, davetiye

# # # # #


Benzer Firmalar