Lisans A.S.


Harmancı Cad. Polat Plaza B Blok Levent

Telefon1: +90 - 212 - 279 83 18

Telefon2:

Fax: +90 - 212 - 279 83 57

Web: www.lisansas.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1999 yılında kurulan Lisans Dağıtım İletisim A.Ş. (Lisans A.Ş.), Türkiye’nin lisanslı tüketim ürünleri, hizmet ve marka değeri yönetiminde lider şirketidir.

Lisans A.Ş., Türkiye’nin önde gelen perakende yöneticisi Hakan Durdağ ile medya satın alma ve pazarlama lideri Fida Film A.Ş.’nin ortaklığı sonucunda ortaya çıkmıştır.

Bugün, Warner Bros. ve Cartoon Network gibi dünyanın en büyük iki lisansör firmasının lisans haklarını temsil etmekteyiz. Türkiye pazarındaki deneyimlerimize ve uzmanlığımıza dayanarak, Ben 10, Tom & Jerry, Superman ve Bakugan gibi birçok tanınmış karakterin pazar konumlandırmasını oluşturmakta ve bu karakterlerin lisans haklarını markaların stratejilerine uygun şekilde kullanmalarına olanak sağlamaktayız.


Ürün ve Hizmetler

Bugs Bunny, Tweety, Taz, Sylvester, Dafy Duck, Looney Tunes, Flintstones, Scooby Doo, Tom ve Jerry, Atom Karınca, Superman, Batman, Wonder woman, Green Lantern, Jertgiller, Happy Feet, Casablanca, Ruzgar gibi gecti, Friends, Gossip Girl, Ben 10, Bakugan, Hero 108, Secret Saturdays, Powerpuffed Girls, Johnny Bravo, Puppy in my pocket

#Warner Bros , Cartoon Network #Lisans , Lisans A.S. #Lisans A.Ş. #Ben 10 Bugs Bunny #


Benzer Firmalar