Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » İSTANBUL Oto kiralama » the istanbul car rental vip oto

the istanbul car rental vip oto


fulya mah yeşilçam sok meriç konak2 apt no4/A şişli istanbul

Telefon1: 0212 288 11 86

Telefon2: 0534 397 07 62

Fax:

Web: www.theistanbulcar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2004 yılından bu yana oto kiralama sektöründe hizmet veren The İstanbul Car Kiralama Hizmetleri , ekonomik ve istikrarlı fiyat politikası, güçlü altyapısı, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve profesyonel kadrosuyla Türkiye otomobil kiralama sektörünün önemli firmalarından biri olmuştur.

Türkiye genelinde geniş araç ağına sahip olan firmamız, siz müşterilerinin tatil,iş ve seyahate çıktığında, tüm talep ve beklentilerini en iyi ve en hızlı standartta gerçekleştirmede ki kararlılığıyla sektöründe markalaşma yolundadır. En uygun fiyata en iyi hizmet anlayışına sahip The İstanbul Car teknolojideki ve sektöründeki gelişmeleri sizlere sunmakta gecikmeyen yapısı, filosunun yeniliği ve çeşitliliği, kalitesi ve güvenilirliğiyle sürekli kendini yenileyen bir firma olarak siz değerli müşterilerine hizmet vermekten her zaman mutluluk duyacaktır.


Ürün ve Hizmetler


kiralık vip araçlar lüx araçlar şöförlü kiralama
aracımız full vip araçtır karartılmış camlar müzik sistemi otomatık kapı buzdolabı lcd ekran dvd tv deri döşeme koltuklar kendinizi özel hissettirecek bi araç
The İstanbul Car
Araç Kiralama

The İstanbul Vip araç parkında bulunan ekonomik ve lüks araç filosu ile siz müşterilerine ihtiyaca göre araç kiralama fırsatı sunar.Yeni model ve bakımlı araçlar ile keyifli sürüşün zevkini yaşayabilirsiniz.En az 24 saatlik kiralayabileceğiniz araçlarımız trafik ve kasko sigortalıdır.Ekonomik sınıf araçlarımız için en az 2, lüks sınıf araçlarımız için en az 3 senelik ehliyet gerekmektedir. Ofislerimizden veya ofislerimizin 25 km çevresinden aracınızı ücretsiz teslim alabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Şoförlü Kiralama

The İstanbul Vip’in profesyonel şoför kadrosu ve geniş araç parkı ile günlük yoğun iş veya tatil programınızın keyifli geçmesini sağlayabilirsiniz.Saatlik ve tahsis kiralama fiyat seçeneklerimiz ile ihtiyacınız kadar kiralayın, kaliteli ve profesyonel hizmeti ucuza alın.Şoförlerimiz, gitmek istediğiniz her yere en güvenli ve konforlu şekilde ulaştırabilmeniz için yeterli deneyim ve beceriye sahiptir. Programlarınızda sizi asiste edebilirler.

Havalimanı Transferleri

The İstanbul Vip araçları ile Havalimanı otel transferleriniz çok daha konforlu. Personelimiz sizi havalimanından karşılar ve şoförümüz sizi gideceğiniz yere en kısa ve güvenli şekilde ulaştırır. Herhangi bir servis aracı veya taksi beklemek zorunda kalmazsınız. Aracımız sizi çıkış kapısı önünden alacağı için otoparka yürümek zorunda değilsiniz. Misafirinize ayrıcalıklı bir karşılamamı yapmak istiyorsunuz? İsteklerinizi bize iletin biz yaşatalım.

Şehir Turları ve Özel Turlar

The İstanbul Vip ile İstanbul, Antalya ve Bodrum’u keşfetmeye ne dersiniz? İsterseniz kültür turlarına katılabilir veya size özel şehir turu ile keyifli ve güvenli keşfin tadını çıkartabilirsiniz. Ekstra rehber hizmetimizden yararlanarak tarihi ve kültürel açıdan şehrin özelliklerini öğrenebilir. Veya yabancı dil bilen profesyonel şoförlerimizin asistanlığında gezinin keyfini çıkartabilirsiniz.

Günlük Şoför Hizmeti

The İstanbul Vip kendi aracı ile gezmek isteyen müşterilerine de aynı keyif ve konforu yaşayabilmeleri için günlük şoför hizmeti veriyor.Şehrin yoğun trafiğinden ve park karmaşasından uzak kolay ve güvenli bir gün geçirmek isteyenler için saatlik veya günlük şoför kiralayabilir, hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.


#kiralık vip minibüs #lüx araç kiralama #mercedes vito kiralama #ekonomik araç kiralama #aylık araç kiralama


Benzer Firmalar