RÜYA KAPI VE MUTFAK


ÇAYIROVA

Telefon1: 02627424137

Telefon2: 05437499188

Fax:

Web: www.kapidunyaniz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, kurumsal bir yapıda, farklı projelerinin hayata geçirilebilmesi düşüncesiyle,1962 yılından beri faaliyetlerini şahıs şirketi olarak sürdürmektedir.Firmamız 1962 yılında Kastamonu, Tosya, Büyüksekiler köyünde kurulmuştur. 1992 yılında Tosya Marangozlar sanayi sitesine taşınmış 2003 yılından itibaren İstanbul merkezli 2009 yılında da Kocaeli şubesiyle hizmetlerini geliştirmiştir. Kurulduğu günden bugüne farklı sektörlerde ve konularda bir çok proje bitirmiştir. Bitirmiş olduğu bir çok projede üretim ve kalite standartları, ilgili kurumlarca esas alınmaya başlanmıştır.
Firmamız, kurulduğu günden bu yana çalışma konularındaki teknik, idari altyapısı, kapı, mutfak, banyo ve tadilat işler itibariyle hızla gelişerek bir çok çalışma projesiyle sektörde kendinden söz ettirmektedir.
Firmamız en yüksek teknolojiyi kullanarak ve en mükemmeli gerçekleştirmek anlayışı ile çalıştığı her konuda sürekli lider olma hedefiyle, çalışanına ve işine verdiği değer ile dinamik, kurumsal kimlik yapısını geliştirerek tüm çalışmalarını yüksek kalite güvencesi standartlarında gerçekleştirmektedir.


Ürün ve Hizmetler

TOPTAN KAPI SATIŞI, MUTFAK DOLABI, BANYO DOLABI

# # # # #


Benzer Firmalar