VERA MAKINA


HEAD OFFICE: Turgut Reyis Mah Tekstil kent Ticaret Merkezi B10 No39.

Telefon1: +90-212-4386020

Telefon2:

Fax: +90-212-4386015

Web: www.veramakina.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 10 yıllık sektörel tecrübesini üretimde yeni bir anlayışla sunmak amacıyla kurulan yeni jenerasyon bir şirkettir. Türkiye’nin dinamik üretim potansiyelini elinde tutan firmaların imalat ve pazarlama portföylerine yön vermiş kadrosu, farklı bir vizyonda yoluna devam etmek amacıyla kalite ve hizmet ilkeleri doğrultusunda VERA PROJE MAKİNA adı altında buluşmuştur.
Sektörde yerleşmiş olan geleneksel ve artık günümüz beklentilerini karşılayamayan profilin aksine yüksek mühendislik prensiplerini baz alarak kurulan şirketimiz kurumsallaşma ve ürünlerinin sorumluluğunu sonuna kadar üstlenmede yeni bir hizmet ve sistem anlayışıyla yola çıkmıştır.
Yalnızca ticari bir kuruluş olma amacıyla hareket etmeyen firmamız, yaş boya ve elektrostatik toz boyama tesislerinde yaratım sürecinin çekirdeği olan proje ve tasarım aşamasından, müşterilerimizin ihtiyaçları ve amaçlarını benimseyerek sistem ve çözüm sunma, imalat ve montaj aşamalarıyla sektördekini yerini sağlam bir şekilde almış olup, ülkemizde ihtiyacı hissedilen hedefli ve kaliteli sektörel anlayışını en mükemmel şekilde sizlerin hizmetine sunmuştur.
Kendi özkaynaklarını kullanarak varolmuş firmamız , güvenilir ticari ve finansal yapısıyla kaliteden ödün vermeyerek hem yutiçi hem de yurtdışında başarılı projelere imza atmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

BOX TİPİ FIRINLAR
EKSENEL KONVEYÖRLÜ FIRINLAR
TOZ BOYA KABİNLERİ
DALDIRMA TİP YÜZEY HAZIRLAMA TESİSLERİ
ELEKTROSTATİK TOZBOYAMA EKİPMANLARI
KONVEYÖRLÜ TİP TOZ VE YAŞ BOYA TESİSLERİ
SPREY HATLI TOZ VE YAŞ BOYAMA TESİSLERİ
YAŞ BOYA KABİNLERİ
ALÜMİNYUM AHŞAP DESEN FIRINLARI
ALÜMİNYUM YAŞLANDIRMA FIRINLARI
ÖZEL PROJELER

# # # # #


Benzer Firmalar