Yuncey Güvenlik Sistemleri


. İSTANBUL CAD. EZELİ ZADE SK. NO: 3/A KARATAY/ KONYA - TÜRKİYE

Telefon1: 0332 351 51 82

Telefon2:

Fax: 0332 351 51 82

Web: www.konyaguvenliksistemi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Üretim sektöründe faaliyet gösteren tüm firmaların bugün en büyük sıkıntısı, satın almış oldukları ürün ve sistemlerde, satıştan sonra hizmetleri yeteri kadar ve zamanında almamalarıdır.İşte bu doğrultuda firmamız, tüm kuruluşlara yerinde ve sağlıklı hizmet verebilmek amacı ile 2005 yılında Konya’da çalışmalarına başlamıştır.

Tüm güvenlik cihazları ve ekipmanlarının Türkiye ve Dünyanın önde gelen firmaları ile çalışmaktayız. Firmamız, siz değerli müşterilerine sunmakta olduğu tüm ürünlerde; zamanında ve sorunsuz en kaliteli uzman mühendis kadrosu ile her türlü teknik desteği vermeyi kendisine ilke edinmiştir.

Siz ile birlikte çalışmak, ülke ekonomisine birlikte katkıda bulunak dileği ile saygılar sunarız...


Ürün ve Hizmetler

Yuncey güvenlik olarak uzun yıllardır güvenlik sektöründe hizmet vermekteyiz. Tecrübemiz, kaliteli işçiliğimiz ve hızlı tedarik sistemlerimiz ile güvenlik sistemleri montajı ve bakımı yapmaktayız.

Tüm güvenlik cihazları ve ekipmanlarının Türkiye ve Dünyanın önde gelen firmaları ile çalışmaktayız. Firmamız, siz değerli müşterilerine sunmakta olduğu tüm ürünlerde; zamanında ve sorunsuz en kaliteli uzman mühendis kadrosu ile her türlü teknik desteği vermeyi kendisine ilke edinmiştir

#Güvenlik # # # #


Benzer Firmalar