Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » ANKARA Gıda sanayi » Harika Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Harika Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.


1. Organize Sanayi Bölgesi Akhun Caddesi No:2 Sincan

Telefon1: 0312 267 20 51

Telefon2:

Fax: 0312 267 20 55

Web: www.harika.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Harika Gıda 1989 yılında sekörundeki ilk firmalardan biri olarak Ankara da kurulmuştur.Üretimini yaptığı ve tedarik ettiği ürünler ile Türkiye genelinde ulusal marketler, yerel zincirler ve toplu tüketim noktalarına hizmet vermektedir.

Harika ilk olarak dondurulmuş unlu mamullerine odaklanmıştır pizza, milföy hamuru, sigara böreği, paçanga böreği,künefe, mantı ve perakende ve toptan tüketime sunmuştur. Kısa süre içerisinde Türkiye genelinde güçlü dağıtım ağı kurmuştur. Müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda ürün portföyünü genişletmiş ve müşterilerine, ticari partnerlarına en iyi değeri sunmaya devam etmiştir. Zeytin, zeytin yağı, helva, tahin ve pekmez çeşitleri ile ürün gamımızı zenginleştirmeye devam ediyoruz.



Ürün ve Hizmetler


Harika Milföy Hamuru
Harika Milföy Hamurları dondurulmuş olarak müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur. Kare şeklide olup, her biri 10*10 ebatında olup, 50 gr ağırlığındadır. Catering için 100 gr lık 12*12 ebatında milföy hamurumuzda vardır. Perakende olarak 400 gr, - 8 porsiyon x 50 gr. - Her porsiyon 10 x 10 cm ebatlarında - Koli içinde 10 paket 1000 gr, - 20 porsiyon x 50 gr. - Her porsiyon 10 x 10 cm ebatlarında - Koli içinde 10 paket Milföy alanında bir ilk olarak light milföy de tüketil
Harika Gıda dondurulmuş pizza çeşitleri, pizza hamurları, mantı, milföy hamuru, volovan hamuru, sigara böreği, paçanga böreği, su böreği gibi ürünleri tüketicilerin beğenisi sunmuştur. Hazırlanması kolay pratik ürünler ile tüketicilerin kalbini fethetmiş olan Harika Gıda, Harika marka zeytin yağı ile Körfez bölgesinin sağlıklı ve eşşiz tadlarını market raflarında yerini almıştır.

#pizza #milföy #dondurulmuş gıda #sigara böreği #mantı


Benzer Firmalar