Anasayfa » Muhtelif hizmetler » AYDIN Muhtelif hizmetler » Didem Academy Language School

Didem Academy Language School


Yeni Mah.Atatürk Bulvarı No:138 Didim/Aydın

Telefon1: 0256 811 60 30

Telefon2: 0533 776 08 06

Fax: 0256 811 60 23

Web: www.didemacademy.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Didem Academy Language School

Yabancı dil alanında üstün tecrübe ile eğitim veren Didem Academy Language School, deneyimli Türk ve İngiliz öğretmenlere sahip olup öğrencilere İngiliz ailelerin yanında, özel ve müşterek dairelerde konaklama imkânı sunmakta ve dil eğitimini merkez içi ve merkez dışı aktivitelerle desteklemektedir.

Okul, ders saatlerini ve süreyi, her seviyeye özel olarak, uluslar arası standartlarda hazırlamakta ve herkese ihtiyacı olan İngilizceyi yaşayarak, konuşarak öğretmeyi, amaçlamaktadır.

Merkezde, dil laboratuarı ve kablosuz internet bağlantısı mevcuttur. Okulun sabah, öğlen ve akşam toplam kapasitesi 360 öğrenci olup tüm sene açıktır.

Didim, Aydın`ın turistik bir ilçesidir. İlçe ekonomisi turizme dayalıdır. Didim’de, doğal güzelliklerinden ve ikliminden dolayı sürekli olarak yaşayan yaklaşık 15 bin İngiliz bulunmakta olup şehre her sene 100 bin den fazla İngiliz turist gelmektedir.

Türkiye’nin her yerinden birkaç saatte ulaşabileceğiniz bu bölgeye, yılın her zamanı sıklıkla uçuşlar bulunmaktadır.

Eğitim, konaklama, aktivite ve yaşam maliyeti, İngiltere ye göre yaklaşık % 60 Maltaya göre yaklaşık %40 daha düşüktür.


Ürün ve Hizmetler


İngilizce/Türkçe
İngiltere sana geldi… İngilizce’yi Didim’ de İngiliz Aile Yanında, Yaşayarak, Konuşarak Öğrenin! Yabancı dil alanında üstün tecrübe ile eğitim veren Didem Academy Language School, deneyimli Türk ve İngiliz öğretmenlere sahip olup öğrencilere İngiliz ailelerin yanında, özel ve müşterek dairelerde konaklama imkânı sunmaktadır. Merkezde, dil laboratuarı ve kablosuz internet bağlantısı da mevcuttur. Okulun sabah, öğlen ve akşam toplam kapasitesi 360 öğrenci olup tüm sene açıktır. Merk
ingilizce/türkçe dil eğitimi

#ingilizce #türkçe #yurtiçi #dil #eğitim


Benzer Firmalar