Anasayfa » Dökümcüler » Metal ve Yan Sanayi » KOCAELİ Dökümcüler » ŞİRVANLI ALÜMİNYUM DÖKÜM ve METAL İŞLEME SAN. A.Ş.

ŞİRVANLI ALÜMİNYUM DÖKÜM ve METAL İŞLEME SAN. A.Ş.


Sultan Orhan Mah. 1176/2 Sok. Gümrük Sanayi Bölgesi Gebze / KOCAELİ

Telefon1: +90 (262) 643 04 75

Telefon2:

Fax: +90 (262) 643 04 77

Web: www.sirvanlikokildokum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:75 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirvanlı Alüminyum, Alüminyum Döküm Sektöründe Entegre Olarak Üretim Kısımlarını Tek Çatı Altında Toplayan Nadir Döküm Fabrikalarından Bir Tanesidir. Şirvanlı Alüminyum Döküm Bünyesinde Bulunan Üretim Kısımları Kokil Döküm, Kum Döküm, Enjeksiyon Döküm, Talaşlı İmalat, Kalıphane, Modelhanedir.

Üretim Hattında Aktif Olarak 450 Kalıbı Çalışmaktadır. Şirvanlı Emsal Firmalar Arasında Sahip Olduğu En Güçlü Tarafı Mühendislik Özelliğini Aktif Olarak Kullanmasıdır.

Şirvanlı Alüminyum Döküm Kaliteli Üretim Anlayışını Uygun Fiyat Politikasıyla Birleştirerek Müşterilerine Daha Hızlı Ürün Ve Daha Fazla Kazanç Sağlamayı İlke Edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler

Alüminyum Döküm sektöründe lider firmalar arasında yer alan Şirvanlı Alüminyum Döküm A.Ş.; başta otomobil, traktör parçaları ve askeri savunma sanayi parçaları olmak üzere her türlü parça döküm işlerini gerçekleştirmektedir. Üretim alanlarını tek çatı altında toplayan firmamız, kokil döküm, basınçlı döküm, kum döküm ve talaşlı üretim yöntemleri ile hizmet vermekte olup, yine kendi bünyesinde bulunan kalıphane, modelhane ve mühendislik hizmetleriyle müşterilerine ekonomik ve kaliteli ürünler sağlamaktadır.

#kokil döküm #basınçlı döküm #alüminyum döküm #kokil kalıp #die casting


Benzer Firmalar