ARTECOM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ


Kirazlidere mh. Havacılar cd. ürün sk. No:6/A Çekmeköy

Telefon1: 216 6214930

Telefon2: 536 3820586

Fax: 216 6215822

Web: www.artecom-bt.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2006 yılından bugüne Bilişim sektöründe faaliyet gösteren ARTECOM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ,
Yenilikçi yapısı ve müşteri odaklı çalışmalarıyla kendini sürekli geliştirmekte, bu alanda müşterilerine sınırsız çözümler sunmaktadır.

ARTECOM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ, Bilişim sektörünün geliştirdiği son teknolojiyi anında müşterilerine sunarak satış ve teknik servis ihtiyacını müşteri merkezli yaklaşımıyla maksimum müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde hizmet sunmayı görev edinmiştir.
Ana prensibi, müşterilerine servis, ürün ve hizmeti kaliteden ödün vermeden en ekonomik koşullarda sunmayı ilke edinmiş uzman satış kadrosu ve eğitmli servis personeli ile güveninizi boşa çıkarmamaktır.


Ürün ve Hizmetler

Network Kablolama Sistemleri, Fiber Optic kablolama ve sonlandırmaları, Bilgisayar & Printer Satış ve Tamir, OEM ürünleri satışı, Kartuş & Toner satış, dolum ve yenileme işlemleri. Yazılım alanında; As400 Sistemleri üzerinde her türlü uygulama geliştirme, danışmanlık ve outsource desteği

#Network kablolama, Fiber kablolama ve sonlandırma #PC PRINTER Satış ve Tamiri #Kartuş&Toner satiş, dolum ve yenileme, #Güvelik Kamera Sistemleri #As400 uygulamaları geliştirme, Outsource Hizmetler


Benzer Firmalar