Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » ESKİŞEHİR Akaryakıt » BARAN IŞIK ÜNİFORMA

BARAN IŞIK ÜNİFORMA


çarşı Camcılar sk. no:10 odunpazarı / Eskişehir

Telefon1: 222-220 68 28

Telefon2: 222-231 16 42

Fax: 0222 220 68 29

Web: www.baranisik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:40
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ingiltere - almanya

1952 yılında manifatura ağırlıklı olarak ticari hayatına başlayan firmamız, 70’li yılların başında ürün yelpazesindeki ağırlığı konfeksiyon mamullerine vermiştir. Bu ürünler içerisinde konsantrasyonunu gömlek üzerinde yoğunlaştırma kararı alarak, 70’li yılların sonlarında fason gömlek ve diğer konfeksiyon ürünlerini imal ettirmeye başlamış ve bu ürünleri toptan ve perakende pazarlama yoluna gitmiştir. 90’lı yıllarda kendi tesislerini kurarak müşterilerine kendi imal ettiği ürünleri pazarlamaya başlamıştır. İmalatın her aşamasını kendisinin gerçekleştirmesinin verdiği avantajla ürün yelpazesini kısa zamanda genişletmiştir. Bugün ise ayda, TSE belgeli (TS 9690) 22.000 ürün kapasitesine ulaşmıştır. Firmamız, günlük giyim için hazırlanan birçok gömlek koleksiyonunun yanı sıra, resmi kurum ve kuruluşların, güvenlik şirketlerinin, temizlik işletmelerinin, fabrikaların, hastanelerin, otel ve restaurant gibi hizmet sektöründeki firmaların ihtiyacı olan, başta gömlek, pantolon, t-shirt ve iş elbiseleri olmak üzere tüm üniformalarını özenle ve müşteri odaklı bir anlayışla üretmektedir. Bununla birlikte ürünlerimiz İngiltere ve Almanya’ya da ihraç edilmektedir.
İmalatını, müşterinin özel istekleri doğrultusunda esnek, ve her aşamada kaliteli ürünü ucuza satmayı hedefleyen bir prensiple yapan firmamız, ürünlerini Türkiye’nin hemen hemen her noktasına pazarlamaktadır. Ürünlerimiz hem kendi şirketimiz tarafından, hem de bizim ürünlerimizi pazarlamakta olan toptan satıcılar tarafından pazarlanmaktadır.
Bunlarla birlikte en iddialı olduğumuz bir diğer konu ise; okul üniformalarıdır. çevre illerimiz olmak üzere tüm Türkiye`deki öğrenci kıyafetleri de müessesemiz tarafından hazırlanmaktadır.
Yakın geçmişte, Yapı ve Kredi Bankası AŞ. Genel Müdürlüğü, ING Bank Genel Müdürlüğü, ISS Tesis Yönetim Hizmetleri AŞ. gibi Türkiye’nin önemli ve ciddi kuruluşlarını da müşteri portföyüne katma başarısını göstermiş olan firmamız, kurumunuzun personel kıyafetlerinin hazırlanması işine de taliptir. Bu sayede işletmenizin üstün kalitedeki ürünleri, çok cazip fiyatlarla temin edeceğini ümit ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

PERSONEL GİYİM - PERSONEL KIYAFETLERİ - OKUL KIYAFETLERİ - OKULGİYİM - ÖĞRENCİ GİYİM - ÖĞRENCİ KIYAFETLERİ - OTEL ÜNİFORMASI - GÜVENLİK ÜNİFORMASI - TEMİZLİK ÜNİFORMASI - TEKNİK PERSONEL ÜNİFORMASI - OTEL GİYİM - GÜVENLİK GİYİM - TEMİZLİK GİYİM - TEKNİK PERSONEL GİYİM - BARAN IŞIK -

#personel giyim #okul kıyafetleri #personel kıyafetleri #otel hastane #öğrenci teknik


Benzer Firmalar