Katsan


1571 SOKAK NO:22 ÇINARLI - İZMİR

Telefon1: 02324860910

Telefon2: 02324861185

Fax: 02324863379

Web: www.katsanas.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1976
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Katsan Katgüt San. ve Tic. A.Ş. 1976 yılında İzmir`de katgüt imalatı ile başladığımız imalat hayatımıza bugün sentetik cerrahi iplik imalatı ile devam etmekteyiz. Katsan 30 yılı aşkın deneyim ile Türkiye`nin neredeyse tüm hastahanelerinde kullanılan ve tercih edilen bir cerrahi iplik üreticisi konumuna ulaşmıştır. Tamamı yerli sermaye ile imalat yapan Katsan`da,  90`a yakın distribitörü ile Türkiyenin her yerinde gerek devlet gerekse özel hastanelere cerrahi sütür konusunda çözüm ortaklığı sunmaktayız. Kendi imalatımızı yapmanın getirdiği esneklik ve tecrübe ile geniş ürün yelpazemizi tüm cerrah ve hemşirelerimizin taleplerine en kısa sürede cevap verecek şekilde sunmaktayız.

T.C. Sağlık Bakanlığı onaylı tesislerimizde, dünya standartlarında steril koşullar oluşturularak imal ettiğimiz cerrahi  ipliklerimiz farklı cerrahi operasyonlara hitap edebilecek çeşitlilik içermektedir. Veterinerlerimize yönelik ürünlerimiz veteriner cerrahlarımızın operasyonlarda tercih ettikleri birer marka haline gelmiştir. Amacımız Türkiye`nin sağlık sektöründe dışa bağımlılığını azaltacak şekilde cerrahi sütür imalatının her aşamasını kendi tesislerimizde yapmaktır. Tamamı CE markalı cerrahi ipliklerimiz, ISO 13485 kalite belgemiz ve ürettiğimiz ürünün insan hayatına kattığı değerin farkında çalışmalarını yürüten çalışanlarımız ile Türkiye`nin cerrahi iplikte önemli bir markası ve değeri olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Katsan A.Ş.


Ürün ve Hizmetler


PGA PGLA PGAR PGLAR PP SILK
Cerrahi iplik çeşitlerimizdir.
Sektördeki 35. yılımızla beraber cerrahi iplik üreticisi olarak tüm Türkiye`de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Avrupa standartlarındaki tesisimizde hertürlü cerrahi plik ihtiyacına yüksek kalite ve hızla cevap veriyoruz. Ürün çeşitlerimizi PGA, PGLA, PGAR, PGLAR, PP, SILK tipleri oluşturmaktadır.

#ameliyat ipliği #cerrahi suture #sutures #cerrahi iplik #PGA PGLA


Benzer Firmalar