Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » ANKARA Akaryakıt » En Grup Emlak Turizm İnşaat Reklamcılık LTD.ŞTİ.

En Grup Emlak Turizm İnşaat Reklamcılık LTD.ŞTİ.


Paris Cad. 38/6 Kavaklidere

Telefon1: 0312 468 00 26

Telefon2:

Fax: 0312 468 00 36

Web: www.engrup.co

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya

2010 yılında En Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Reklamcılık LTD.ŞTİ adı ile kurulan firmamız Gayrimenkul alım-satım alanında ve Reklam Hizmetleri sektöründe profesyonel kadrosu ile sizlere hizmet vermektedir.

Sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek ve hergün gelişen teknolojiyi kullanarak gayrimenkul ve reklamcılık alanının dışında inşaat dekorasyon bölümünü de geliştirmekteyiz.

Biz, EN/GRUP ailesi olarak kalitemizden taviz vermeden yolumuza devam ederken siz değerli müşterilerimizin fikir ve önerilerini bizlerle paylaşmasından memnuniyet duyarız.


Ürün ve Hizmetler


GendolfBau Real Estate Franchise
"EN/GRUP – GendolfBau Real Estate Franchise verilmeye başlama tarihi" Türkiye pazarına 2008 yılından itibaren ,gerekli olan altyapı kurulumu ile franchise vermeye başlamıştır. "EN/GRUP – GendolfBau Real Estate franchise giriş bedeli" Franchise giriş bedeli Beş yıl için: 6.000 EURO + KDV ile 9.000 EURO + KDV arasında bölgeye göre değişmektedir. "Franchising bedelinin dışında yapılacak olan ödemeler" Franchising bedeli dışında Reklam katkı payı olarak ve Sürekli Franchise öde
EN/GRUP – GendolfBau Real Estate
GENDOLFBAU Real Estate, HOROĞLU İNŞAAT firması tarafından 2008 yılında kurulmuş ve 2010 itibari ile Türkiye’deki faaliyetlerini EN/Grup Tic.Ltd.Şti. Çatısı altında sürdürmek üzere İş/Hizmet aktivitelerine devam etmektedir.
Almanya da faaliyetlerini Kimyasal /Türkiye de kurumsal gayrimenkul &Franchıse satışında öncülüğü misyonunu gerçekleştirmektedir.
EN/GRUP Tic.Ltd.Şti./ GENDOLFBAU Real Estate , Türkiye’ de kurumsal olarak gayrimenkul Yatırım, Danışmanlık, Proje satışı, Kiralanması ve Expertiz (değerleme) çalışmalarını ve Tüm bölgelere Bağımsız Franchise satışlarını, profesyonelce, teknolojinin en son tekniklerini ve İsim ve Markasını kullanarak yürütmektedir.
EN/GRUP-GENDOLFBAU Real Estate’deki Çalışanlarımız ve Türkiye’deki Bağımsız Franchise işletmeleri; Gayrimenkul Danışmanlığı konusunda uzman, deneyimli, profesyonel, güler yüzlü, araştırma ve geliştirmeye önem veren disiplinli yapıya sahiptir.
Kullandığı teknolojiye büyük yatırımlar yaparak, profesyonel pazarlama teknikleriyle sürekli büyük yenilikler ile sektörde ilklere imza atmayı hedeflemektedir. Kendi işini kurmak isteyen şahıs ve işletmecilere az sermaye ile yüksek ve risksiz kazanç fırsatını sunmakta olan EN/GRUP-GENDOLFBAU Real Estate, Merkez bünyesinde kurulu Bilgi İşlem departmanının, Tüm Türkiye’deki Bağımsız Franchise işletmelerine bedelsiz olarak kuracağı programlar, profesyonel web sayfası ve ‘Network Bağlantısı’ ile gayrimenkullerini, Merkez ve diğer Franchise İşletmelerle paylaşımlı olarak, Türkiye çapında pazarlama ve reklam yapma şansını sunmaktadır.

EN/GRUP – GendolfBau Real Estate Franchise verilmeye başlama tarihi..
Türkiye pazarına 2008 yılından itibaren , gerekli olan altyapı kurulumu ile franchise vermeye başlamıştır.

EN/GRUP – GendolfBau Real Estate franchise giriş bedeli...
Franchise giriş bedeli Beş yıl için: 6.000 EURO + KDV ile 9.000 EURO + KDV arasında bölgeye göre değişmektedir.

Franchising bedelinin dışında yapılacak olan ödemeler...
Franchising bedeli dışında Reklam katkı payı olarak ve Sürekli Franchise ödemesi(Royalty) olarak sadece 500 EURO + KDV/AY ödeme istenmektedir.
-Detaylı görüşmeleri Merkez Ofisimiz Bünyesinde yetkililerle yapılması uygun görülmektedir

#emlak #gayrimenkul #franchise #inşaat #danışmanlık


Benzer Firmalar