İZGAZ MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ.


367 sok. No:76/A İşçievleri BUCA/İZMİR

Telefon1: 0 232 426 16 07

Telefon2:

Fax: 0 232 426 16 57

Web: www.izgazmuhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Her adımımızı kaliteden yana atarak, beklentilere en üst seviyede cevap vermek ve müşteri memnuniyetini kendimize ilke edinerek sizlere hizmetin en iyisini sunmak için buradayız. Doğalgaz tesisatları,endüstriyel tesisatlar,mekanik tesisatlar,yangın tesisatları konusunda faaliyet gösterecek olan firmamız İZGAZ MÜHENDİSLİK MEK.SİST.LTD.ŞTİ. sizlerden alacağı destek ve referanslar ile yoluna devam edecektir.


Uzun zamandır tesisat sektörü içinde olan bizler kendimizi hiçbir zaman yeterli görmeyip sürekli en iyiyi hedeflemekteyiz. Tesisat teknolojisindeki gelişmeleri yakından takip edip sektörün en iyileri arasına girmeyi kendimize hedef olarak belirleyerek bu yola çıktık.


Temel prensip olarak müşteri memnuniyetini en ön planda tutmaktayız. Bugün bizlerle çalışmayı düşünen siz değerli müşterilerimiz bizim en etkili gelecek yatırımımız olacağından kesinlikle şüphe duymadan yola çıkarak sizlerle geleceğe doğru sağlam adımlar atmak için buradayız.


Ürün ve Hizmetler

Doğalgaz tesisatı, kalorifer tesisatı, mekanik tesisat, yangın tesisatı, kombi, klima, radyatör, viesmann, buderus, bosch, eca, demirdöküm, protherm, uygun fiyatlar, ücretsiz keşif, vadesiz taksit imkanı

#doğalgaz #kombi #radyatör #tesisat #viesmann-eca


Benzer Firmalar