Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » ANKARA Oto kiralama » Fleet Car Rental & Limousine Services

Fleet Car Rental & Limousine Services


Reşit Galip Caddesi No:36/B Gaziosmanpaşa, Ankara, TÜRKIYE

Telefon1: 03124370027

Telefon2:

Fax: 03124370026

Web: www.fleetcarrental.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İlk günden beri müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini kendisine rehber edinmiş olan firmamız, teknolojinin sektöre sunduğu her türlü imkanı, bu doğrultuda kullanmayı hedeflemiştir. Şoförlü ve şoförsüz araç kiralama hizmetini, sürekli yenilediği son model araç filosu ve deneyimli şoförlerle vermektedir.


Ekibimiz bu güne kadar başarılı sonuçların ve müşteri memnuniyetinin getirdiği bir tecrübeyle, profesyonelliğe adanmış bir çalışma anlayışı ve daima en az risk ve sıfır hatayla eksiksiz başarıyı hedeflemiştir.


Devlet kurumlarının, önemli kongre ve toplantıların, doktor, avukat ve işadamlarının içinde bulunduğu referanslarının sayısını her geçen gün artırmaktadır. Fleet Taşımacılık olarak siz değerli misafirlerimizin havaalanı transferlerini, kendinize özel hissedeceğiniz araç ve şoför hizmetiyle kaliteli ve ekonomik olarak yapıyoruz.


Araç içinde servis edilen suyun markasından nane şekerine hatta ayakkabı cilasına kadar her türlü ayrıntının düşünülmüş olması, Fleet Taşımacılık’ın hizmet anlayışının bir parçası. Gerçek anlamda “kusursuz hizmet”in ne olduğunu, Fleet Taşımacılık ile çalışanlar gayet iyi biliyor.


Ürün ve Hizmetler


Araç Kiralama
arac, oto, araba, kiralama, rent, car
arac, oto, araba, kiralama, rent, car

#arac #kiralama #oto #araba #rent


Benzer Firmalar