Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat şirketleri » YMN GRUP Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

YMN GRUP Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.


CUMHURİYET MAH. 1988. SOK PAPATYA-1 RESİDENCE K:14 D:188 BEYLİKDÜZÜ 34517 ESENYURT-İSTANBUL – TÜRKİYE

Telefon1: 0212 853 33 55

Telefon2:

Fax: +90 (212) 853 33 45

Web: www.ymngrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

YMN GRUP Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. kurucusunun 12 yıllık sektörel deneyimini arkasına alarak Türk inşaat sektörüne hizmet vermek üzere faaliyetine başlamıştır.

Geosentetik projelendirme
Geosentetik malzemelerin temini ve uygulaması
Donatılı duvar projelendirmesi
Donatılı duvar uygulamaları
Yapı blok duvar uygulamaları
Geoteknik raporlama

`` Mühendis Yanınız`` sloganıyla, hizmet verdiğimiz konularda mühendisiniz gibi çalışacağımızı taahhüt ediyoruz.
Sektörün ihtiyacı olan kaliteli malzeme ve hizmet gereksinimini sağlamayı, doğruyu yapmayı ve maksimum faydayı oluşturmayı firma kültürü olarak benimsedik.


Ürün ve Hizmetler


Örgüsüz Geotekstil
Örgüsüz Geotekstiller inşaat sektörünün en yaygın kullandığı geosentetik malzemelerdir. Örgüsüz Geotekstillerin üretiminde Polyester, Polipropilen ve Polietilen elyaflar kullanılmaktadır. Üretim metodu açısından da iğne dokuma (needle punch), ısıl birleştirme, spunbond ve spanlace yöntemleri en yaygın kullanılan yöntemlerdir. Geotekstiller kullanılacağı detayda sahip olması gereken performansa göre uygun metod ve hammadde ile üretilmiş olmalıdır. 50 gr/m2 ile 2000 gr/m2 aralığında farklı ağır
Örgülü Geotekstil
Dokuma teknolojisi kullanılarak Polipropilen ve Polyester hammede ile imal edilen yüksek çekme dayanımına sahip geosentetik malzemelerdir. Düşük uzama değerleri ile stabilizasyonda ve donatılı duvar uygulamalarında geniş kullanım alanları vardır.
Geomembran
Geomembranlar, çeşitli polimer hammadde kullanılarak imal edilen, yüksek uzama ve çekme mukavemedi değerlerine sahip, kimyasallara ve çevre şartlarına dayanıklı plastik geçirimsizlik bariyerleridir. Üretiminde kullanılan hammadde özelliğine göre farklı türleri vardır. Bunların en yaygın kullanılanları; Polietilenler (HDPE, VLDPE, VFPE ve LLDPE) PVC EPDM ECB TPO FPO olarak sıralanabilir. Bu malzemeler birbirleri yerine kullanılabileceği gibi, herbirinin tek başına çözüm üretebildi
Geogrid
Zemin içerisinde çekme bölgelerinde olşan gerilmeyi taşımak için çeşitli polimerlerden imal edilmiş, yüksek dayanıma sahip geosentetik donatı. Geogrid için yapılabilecek en temel tanım bu olsa gerek.
geotekstil, geomembran, geogrid, istinat duvarı, donatılı duvar, geosentetik, yapı bloklu duvar, hdpe, lldp, vldp

#geotekstil #geomembran #georid #hdpe #lldp


Benzer Firmalar