aspak hijyen ürünleri tic.ltd.şti


cumhuriyet mah.adnan kahveci cad.no.118 kartal

Telefon1: 02164525924

Telefon2: 02164525925

Fax: 02164525927

Web: www.spakhijyen.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:23
Dış Ülkelerle Bağlantıları:igiltere

Aspak Ltd.Şti. 1991 yılında kurulmuş olup 20 yıldır hizmet sektöründe faaliyet göstermektedir. Firmamız Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de hijyen konusunda değisen fikir ve konjüktür yapı içinde İngiliz Time Mist firmasının tek yetkili distrübütörü olarak hizmetlerine devam etmektedir. Dünya’da çok yaygın olan hatta zorunlu hale getirilen bayan hijyenik ped atıklarının sterilizasyonu konusunda çözüm sunmaktadır.
Time Mist 26 yılı aşkın bir süredir icat ettiği hava temizleme ve hijyeni sağlama aletleri ile bu alanda dünyada bir numaralı kurum durumundadır.
Time Mist ‘in kalitesi ve verdiği garanti, global lider marka olarak yeniliklerde mükemmelliyetçi olduğunun göstergesidir.
Ped atıklarının el ile teması ortadan kaldırılarak herhangi bir bulaşıcı hastalığın kapılması önlenmiştir. Kullanılan Freshen LB maddesi sayesinde pedlerdeki bakteri ve virüslere karşı ön sterilizasyon yapılmaktadır. Ayrıca Freshen LB ile hoş koku olması sağlanmıştır. Atık pedlerin tuvalete atılması engellenmektedir. Takdir edersiniz ki bu kanalizasyon alt yapısının tıkanmasını ve çevre kirliliğini önler.


Ürün ve Hizmetler

pet satış makinası pet atık ünitesi.klozet kapak aparatı pisuvar dezenfekte maddesi.otomatik kağıt havlu makinası .köpük aparatı.kagıt ürünleri .temizlik malzemeleri .deterjan

#ret atık kutusu #ret satış makinası #hijyen atık ünitesi # #


Benzer Firmalar