Anasayfa » Oteller » Turizm » ÇANAKKALE Oteller » Kilitbahir Apart Butik Otel

Kilitbahir Apart Butik Otel


Kilitbahir Köyü Meydan sk. No.6 (Atatürk Büstü Arkası)

Telefon1: 05415582904

Telefon2:

Fax: 02868245451

Web: www.kilitbahirapart.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2010 yılı sonunda hizmete açılan tesisimiz Kilitbahir`de açılan ilk ve tek butik oteldir. Oda+kahvaltı sisteminde hizmet verilmektedir. Öğle ve akşam yemeklerini kardeş şirketimiz olan Beyhan Sofrası`nda günlük pişirilen ev yemeklerinden temin edebilme imkanımız vardır. İş gezileriniz veya tatiliniz için özenle hazırlanan otelimiz, yaz-kış hizmete açıktır.


Ürün ve Hizmetler


Standart oda+kahvaltı(iki kişi)
Biri banyolu olmak üzere 4 adet standart odamız mevcuttur. Detaylar için internet sitemize bakınız.
Çanakkale Boğazı`nı Kilitbahir`den seyretmek ayrı bir zevktir. Tarihimizde önemli bir yeri olan Kilitbahir Köyü denizi, ormanı ve pek çok özelliğiyle tüm tatil tercihlerine cevap verebilen ülkemizdeki şanslı yerlerden biridir. Tesisimiz markete, camiye, çocuk parkına, çay bahçesine, sağlık ocağına bir kaç adım mesafede bulunmaktadır. Denize 100m, plaja 500m mesafededir. Karşı yakaya ulaşmak istediğinizde kullanacağınız limana yürüme mesafesindedir.
Kilitbahir Apart`ın iki katlı binasında, 2+1 ve 1+1 şeklinde iki ayrı apart daire ile biri banyolu olmak üzere dört oda bulunmakta, böylece her ihtiyaca ve bütçeye hitap edebilmektedir.
Her odada bulunan VRV sistem klima sayesinde, tesisimizde yaz-kış kalınabilmektedir. LCD TV, kartlı giriş sistemi, kablosuz internet bağlantısı, jeneratör, su deposu mevcuttur. Oda zeminleri parke, ıslak zeminler doğal taş kaplıdır. Apart dairelerin mutfaklarında mini buzdolabı, ocak, aspiratör ile ihtiyaç duyabileceğiniz mutfak malzemeleri mevcuttur. Banyolarda saç kurutma makinası, 24 saat sıcak su vardır. Terasımız ve bahçemizde keyifli oturma alanları düzenlenmiştir. Ayrıca Kilitbahir Apart`ın önüne kadar aracınızın gelebilmesi ve park imkanı da siz misafirlerimiz için kolaylık sağlayacaktır. Şehitlik turları için sizlere rehber dostlarımız yardımcı olabilecektir.
Detaylar için lütfen internet sitemizi inceleyiniz.

#çanakkale #kilitbahir #butik otel #gelibolu #şehitlik gezisi


Benzer Firmalar