çilek ağacı çocuk yuvası


merdivenköy mah.barbaros sok.no:1 kadıköy

Telefon1: 02165657501

Telefon2: 01265651878

Fax: 02165651878

Web: http:/www.cilekagaci.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

En güvende sandığımız anlardır minik yavrularımızın evimizde kucağımızda olduğu anlar. Zannederiz ki onlarda mutludur bu durumdan, oysa bir çocuk neden mutlu olsun yalnızlığından. Paylaşacak mutluluklar,paylaşacak koskoca bir dünya varken…
Bizde bu ilkeden yola çıkarak çocuklarımızın hem evlerindeki huzuru ve güveni bulabildikleri hem de paylaşmayı,sorumlulukları,eğlenceyi kısaca hayattan parçalar bulabilecekleri bir yuva kurmayı hedefledik..
El ele verip hayatla tanışmalarına olanak sağladık.Güvenli bir ortamda oyunla öğrenmelerine,arkadaşlarıyla paylaşmalarına fırsat verdik.Bir evin yalnız prens ve prensesleri olmak yerine arkadaşlarla ve onları seven öğretmenlerle dolu bir yuvada mutlu çocuklar olsunlar diye..


Ürün ve Hizmetler

Yarınlarımızı emanet ettiğimiz minik yavrularımızın eğitimlerini mutlu sürdürmeleri için “SEVGİMİZİ, BİLGİMİZİ ve HOŞGÖRÜMÜZÜ” paylaşmak, onlarla birlikte birçok güzellikleri yaşamak için buradayız. Çocuklarımızın okul ortamın da düzgün davranış modellerini oluşturması, anadili kullanma becerilerini, psiko-motor gelişimlerini, kendine güven becerilerini, arkadaş ve öğretmenleri ile ilişki kurmayı öğrenmelerini, görme ve işitme ayrımlarını farkına varmalarını sağlamayı ve öğrenmeyi bir bütün olarak sosyalleşmeyi öğreterek yeni başlayacakları hayatta mutlu ve başarılı bireyler olmalarını sağlamaktır. Her çocuğun farklı bir birey olduğu, hakkı olan sevgi ve saygı ortamında gereksinimlerinin tutarlı ve güvenli bir şekilde karşılandığı ona sağlanan eğitim olanaklarıyla öğrenmenin zevkli hale geldiği, kendisinin farkında, çağdaş ve duyarlı çocuklar yetiştirmek eğitim anlayışımızın temelini oluşturmaktadır.

#anaokulu kreş #gözcübaba göztepe #ingilizce branş dersler #iyi bir eğitim #


Benzer Firmalar