Üçmavi Boya Kimya Ltd. Şti.


Dökümcüler San. Sit. 105. Sk. No: 48 NOSAB Nilüfer

Telefon1: 0224 411 21 21

Telefon2: 0224 411 21 22

Fax: 0224 411 21 25

Web: www.3mavi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÜÇMAVİ BOYA KİMYA İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2010 yılında endüstri boyaları alanında faaliyet göstermek üzere Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesinde kurulmuş bir firmadır.

Sanayi boyaları sektöründe Türkiye’nin en büyük kuruluşlarından biri olan KANAT Boya A.Ş. ile güç birliğine giderek endüstri boyaları alanında Güney Marmara ana bayisi olmuştur. 1986 yılında İzmir ‘de üretime başlayan KANAT Boya; 30.000 m2 kapalı alana kurulan fabrikası bünyesinde bulunan üst düzey araştırma ve geliştirme merkezleri, zengin donanıma sahip laboratuarları, ileri teknolojiye sahip modern üretim tesisi ve bir çok alandaki tecrübesi ile satış öncesi ve sonrasındaki teknik desteği, ÜÇMAVİ BOYA ’nın müşterilerine etkin özümler sunmasında en önemli güç olmuştur.

ÜÇMAVİ BOYA müşteri odaklı hizmet politikasına paralel olarak müşterisinin ihtiyaç duyduğu her an yanında olabilme amacıyla; boya yardımcı malzemelerinin tedarikinin yanı sıra yüzey hazırlama, toz ve yaş boya tesisleri, boya tabancaları ve aksesuarları tasarım, imalat ve montajı alanında da faaliyet göstermektedir.

Bilgi birikimi yüksek ve tecrübeli uzman kadrosu ile müşterilerinin ihtiyaçlarını değişen teknolojik ve ekonomik şartların gerekliliklerine göre karşılayacak gücü ve düşünce yapısı ile ÜÇMAVİ BOYA müşterilerine daha iyi seçenekler ve ihtiyaca özel hizmetler geliştirmeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Kanat Boya A.Ş. Genel Sanayi Boyaları Bursa Bölgesi Ana Bayii. Sanayi Boyaları ve Yardımcı Malzemeleri Toptan ve Perakende Satışı.

#Sanayi Boyaları #Kanat Boya #Akrilik Boya #Epoksi Boya #Rapit Boya


Benzer Firmalar