Anasayfa » Temizlik firmaları » Muhtelif hizmetler » İSTANBUL Temizlik firmaları » Dinçpak Hizmet İşletmeciliği ve Temizlik İşleri Tic. Ltd. Şti.

Dinçpak Hizmet İşletmeciliği ve Temizlik İşleri Tic. Ltd. Şti.


Prof. Dr. Ali Nihat Tarlan Cad. No: 101 Kat:1 D:4 İçerenköy/İst.

Telefon1: 216 469 27 41 pbx

Telefon2:

Fax: 216 4692739

Web: www.dincpak.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dinçpak hizmet işletmeciliği ve temizlik işleri şirketi, dış kaynak çözümleri için bir hizmet sağlayıcıdır. 1980 yılında kurulmuş olan Dinçpak, Türkiye’de temizlik sektörünün oluşumunda katkısı bulunan en eski ve deneyimli temizlik firmalarındandır. Bugüne kadar bir çok kuruluşa hizmet vermiş olan Dinçpak Türkiye’de hizmet sektörünün ayrılmaz bir parçası halini almış, müşterilerine güvenilir ve etkin bir çözüm ortağı olmayı başarmıştır.

Görevimiz tamamen yerli sermayemiz ile sunmuş olduğumuz temizlik, cilalama, pest kontrol, personel temini ve yönetimi hizmetleri anlayışını taşeronluk hizmeti ötesine taşımak ve yüksek kalite standartları oluşturarak haksız rekabet ortamını aşmaktır.

Bunun doğal bir sonucu olarak müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmanın yanı sıra, pozitif ve yeni önerileri iletip sunmaya önem veriyoruz. Bu doğrultuda şirketimizin amacı; hizmetlerimizde en iyi kaliteyi, performansı ve uzmanlığı yaratmak, ve müşterilerimize dürüst, güvenilir, sürekliliği olan ilişkiyi sunmaktır.

Alanında eski bir firma oluşumuz ve çalışanlarımızın haklarına büyük önem vermemiz iş ortamımızda huzur ve güveni yaratmışızdır. Şirketimizin hizmet verdiği kuruluşlardaki başarılarının önemli nedenlerinden birisi de bu husustur. Birçok çalışanımız Dinçpak’tan emekli olma fırsatına kavuşmuştur. Diğer bir önemli özelliğimiz ise modern işletmecilik anlayışımızın ve becerimizin uzun bir iş tecrübesi ve eğitimi süreci sonucunda oluşması ve tabii ki modern işletmecilik anlayışını şirketimizin her kademesine ve hizmetlerimize yerleştirmemizdir. Alanımızın uzmanları oluşumuz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını, beklentilerini derhal tespit edip, yerinde ve etkili çözümler üretiriz. Şirketimiz kuruluşundan beri teknolojideki gelişmeleri dikkatlice takip etmiş, güvenilir ve uzman çalışanları ile kaliteye ve istikrara önem veren kuruluşların tercihini kazanmıştır.

Dinçpak ferah ve temiz çalışma ortamları yaratan, ihtiyaçlarınızı karşılayacak personel temini ve yönetimi sunan, esas işinize odaklanmanızı sağlayarak zamandan ve maliyetten tasarruf etmenize olanak veren, üstlendiği görevleri etkin ve verimli yerine getiren, yakın ve güvenilir bir çözüm ortağınız olacaktır.


Ürün ve Hizmetler

Dış Kaynak HizmetleriAmacımız sizlere; Alanlarında eğitilmiş, kalifiye ve becerisi geliştirilmiş ekipler tedarik ederek UZMANLIK avantajı, İşinizin temel yönlerine odaklanmanızı sağlayarak, diğer aktiviteler için ayrıca yönetici atamanıza, proje yönetmek için zaman ayırmanıza gerek kalmadan YÖNETİM avantajı, İhtiyacınız olduğu kadar ve bağlanma zorunluluğunda kalmadan alanında uzman personellerden faydalanmanızı sağlayan PERSONEL ESNEKLİĞİ avantajı, Finansal kaynaklarınızın temel iş aktiviteleriniz üzerine konsantre etmenize olanak veren SERMAYENİN KORUNMASI avantajı, İhtiyacınız olan hizmeti kusursuz gerçekleştirmek için gereken bilgi ve tecrübeleri yeniden keşfetmenize gerek kalmadan uygulamanızı sağlayan ZAMAN TASARRUFU avantajıGibi avantajları sunmaktır.Uygulama;İşyerinizde ihtiyaç duyduğunuz pozisyonlar için uygun elemanlar tarafımızca seçilir. Nihai adaylar görüşünüze sunulur. İstihdam ettiğiniz elemanların çalıştığı bölümlerin sosyal hizmetler alanına girmesi halinde, bunların yönetim hizmetleri de tarafımızca yapılabilmektedir. Bordrolanmış personeller ile ilgili tüm yasal dokümanlar her ay doküman olarak veya elektronik ortamda tarafınıza raporlanır. Müşterek yapacağımız veya sizin yaptığınız performans değerlendirmeleri ve iş yasası gereği düzenlenen tüm bilgi ve belgeler denetiminize açık olacak şekilde şirketimizde muhafaza edilir. Şirketinizin sosyal organizasyonlarına yardım edilir, bahçe bakım, şirket içi ikram, çay servisi gibi sosyal hizmetler verilir.Personel temini Dinçpak ihtiyaçlarınız doğrultusunda tercih edilen eleman portföylerini çıkartır. Sadece kendi imkanları ile sınırlı kalmayarak, güncel ve en popüler İK sitelerinden araştırma yapılır, eleman havuzundan filtreleme ile belirlemiş olduğunuz niteliklerdeki adaylar bilginize sunulur. Yüz yüze görüşmeler ayarlanır ve sonuçta tercih edilen adaylar için işe giriş işlemleri, personel dosyalarının hazırlığı Dinçpak tarafından gerçekleştirilir. Bordrolama ve personel kiralama Firmamız tarafından istihdam edilen ve şirketinizin departmanlarında hizmet etmek için görevlendirilen personellerin tüm işlemleri gerçekleştirilerek fatura edilir. Maaş bordroları, ödemeleri, SSK takipleri hızlı ve çağdaş şekilde yerine getirilir raporlanır. Yönetim hizmetleri Şirketinizin pazarlama, satış, muhaberat, ulaştırma, arşivleme, vb. gibi faaliyetlerinde hizmet vermek üzere oluşturulan ekiplerin belirlemiş olacağınız iş akışı ve performans kriterleri doğrultusunda etkin ve verimli çalışabilmesi için Dinçpak yanınızda olacaktır. Ekip sorumluları ile performans, iş analizi toplantıları yapılması, sizlere periyodik bilgilendirmeler gerçekleştirilmesi, yeni önerilerin sunulması, esneklik ve zaman kazandırılması sunacağımız avantajlardan bazılarıdır. Yönetim hizmetlerimizde bizi bir departmanınız, iş arkadaşınız gibi hissedeceksiniz. Sosyal hizmetler Operatör, bahçe ve çevre bakımı, şoför, stok ve depo, çaycı, steward, vale, servis elemanları görevlileri vb. gibi her türlü sosyal hizmet ihti

# # # # #


Benzer Firmalar