Alka Sistem Güvenlik Çözümleri San ve Tic.Ltd.Şti


Maltepe

Telefon1: 0216 352 2012

Telefon2:

Fax:

Web: www.alkasistem.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Alka Sistem Güvenlik Çözümleri firmamız CCTV Kamera Sistemleri Ev ve İşyeri Hırsızlık,Yangın Alarm Sistemleri,Mağaza Ürün Koruma Sistemleri ve Satlink Araç Takip Sistemleri Satış ve Montaj Hizmeti vermektedir.
Alka sistem kurucuları sektöre 1986 yılında profesyonel müzik sistemleri kurulumu yaparak iş dünyasına başlamıştır.
1988 yıllarında ilk oto alarm sistemleri kurulumunu yapan firmalardan olmuştur.1998 yılına kadar alarm sistemleri sektöründe ev ve işyeri yelpazesinide içine alarak 2000 yılında cctv kamera sistemleri ve Ürün Güvenliği konusunda çalışmalarına başlamıştır. Alka Sistem olarak firma çalışma portföyümüzü ve ürün kalitemizi dünya markaları olan Sony,Panasonic,Dunlop,Samsung,LG,Neutron,DSC gibi markalarla destekleyerek CE standartlarına tam uygunluk içerisinde sizlere 2 yıl gerçek garanti ve yerinde servis hizmeti sunmaktayız.
Bize göstermiş olduğunuz güven işbirliğimiz daha uzun yıllar sizlere hizmet verebilmek için bizleri onurlandırmakta ve cesaretlendirmektedir.
Günümüze dek geçen zaman boyunca zamanın ve teknolojinin en yakın takipçisi olan Alka Sistem uzman eğitimli ve sertifikalı keşif , montaj ekibiyle sizlere gururla hizmet vermeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Komple Kamera Sistemi
Komple Set Kamera Sistemi Montaj ve İşçilik Dahil Bilgisayara Kayıt Sistemi 1 Adet DVR PC Kart 4 Kanal, 100 FPS görüntü kayıt hızı 2 Adet 36 LED 3.6mm Kamera Infrared Gece Görüş Özelliği 2 Adet 3.6mm İç Mekan Dome Kamera Kablo + Adaptör + BNC
CCTV Kamera Sistemleri:Box, Daynight gece görüş, Dome, Zoom,
Ip, Speeddome kamera çeşitleri. 4-8-16-32 Kamera Komple hazır setler Profesyonel DVR Kayıt cihazları, Lens ve Monitör ve ekipmanları.
ALARM SİSTEMLERİ:Firmamız alarm sistemlerinde DSC marka dünya tarafından kalitesi onaylanmış ürün kullanmaktayız.
ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ: Güvenirliliği referanslarıyla kendini kanıtlamış Satlink araç takip sistemlerini kullanmaktayız.
ÜRÜN GÜVENLİK SİSTEMLERİ:Mağaza güvenlik sistemlerinde 10 yıllık tecrübemizle en doğru rf anten sistemleriyle sorunsuz hizmet vermekteyiz.

#cctv ,kamera #alarm,alarm sistemleri #kamera sistemleri,dsc alarm #araç takip,satlink #x ray,ürün güvenlik


Benzer Firmalar