Anasayfa » Turizm » KOCAELİ Turizm » Puan Tour Kocaeli/İzmit Merkez Şube

Puan Tour Kocaeli/İzmit Merkez Şube


Ömerağa Mahallesi Alemdar Caddesi Beyaz Han İş Merkezi Kat:3 no:23 KOCAELİ (Ziraat Bankası Alemdar Şubesi Üstü)

Telefon1: 0.262.321.90.80

Telefon2: 0.542.344.47.65 / 0.532.445.92.27

Fax: 0.262.321.90.80

Web: www.puantourkocaeli.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1952
Çalışan Sayısı:90 (Yönetici:40 | Memur:35 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

PUAN TOUR KOCAELİ/İZMİT Merkez şubesi 25.02.2008 tarihinde İSMAİL KORUCUOĞLU’nun temsilciliğinde kurulmuş global bir şirkettir. Puan Tour Kocaeli/İzmit Şubesi Hacc ve Umre ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlarımıza yurt içinde ve yurt dışında çok kapsamlı bir hizmet vermektedir. Allah’ın misafirleri ve davetlileri olarak kabul edilen insanlarımıza Kur’an ve Sünnet ışığında bid’at ve hurafelerden uzak,doğru bilgi ekseninde yardımcı olmak ve rehberlik etmek büyük önem arz etmektir. Bu itibarla şirketimiz Hacc-Umre tarihinde ve kültüründe bir teamül haline gelen ‘HACIYA HİZMET BİZİM İÇİN BİR ŞEREFTİR’ sözüne ilave olarak bu yolculukta yapılması gereken her şeyi bir EMANET VE SORUMLULUK anlayışı içinde yerine getirmeye çalışmaktır. Bu maksatla HACC ibadetinde olduğu gibi UMRE ibadetindede vatandaşlarımıza üstün hizmet sağlamaktır.
PUAN TOUR TRAVEL ACENTY Şirketi 1962 yılından beri Kadıköy/İSTANBUL Merkezinde MUSTAFA ÇİLSAN Başkanlığında kurulmuş ve kendisine bağlı Türkiye sınırları içinde 36 Aktif şubesi,Yurtdışında ise Almanya(15)-Avusturya(1)-Hollanda(1)-Fransa(1) toplam 18 şubesi bulunan HACC ve UMRE’de gösterdiği başarıları ile isim yapmış-marka olmuş rakibi bulunmayan tek şirkettir.


Ürün ve Hizmetler

PUAN TOUR Merkezi Montreal Quebec Kanada’da bulunan ve 1945 yılında güvenli, emniyetli ve ekonomik hava ulaşımını sağlamak amacı ile Havana-Küba’da kurulan IATA(Internatıonal Air Transport Association) Uluslar arası Hava Taşımacılığı Birliği üyesidirUluslar arası tüm uçuşların biletlerini düzenleme hakkına sahip IATA üyesi PUAN TOUR ile dünyanın her noktasına güvenli uçuş imkanı vardır.Bizler PUAN TOUR Kocaeli/İZMİT Merkez Şube olarak, Doğru yerde, Doğru adreste olduğumuzu belirtir. Şirketimizin her zaman halka hizmet etme anlayışı ile gerçekleştirmeye çalışmış. Doğruluktan, adaletten, halka hiçbir zaman ayrılmamış aldatan-mağdur bırakan değil verdiği sözün arkasında dimdik duran bir kuruluştur. Umre bir ibadet yolculuğudur. Bu yolculuk insanı maddi ve manevi hayatını gözden geçirmesi için önemli bir fırsattır. Kibir ve gösterişten arınmak UMRE yapmak üzere niyet edip ihrama girmek önemli bir karar merhalidir. Çünkü ihram insan için bir elbise olmaktan çok niyet, irade, tercih ve telbiyedir. Kibirden, grurdan, kendini beğenmişlikten, bencillikten, ruh dünyasını rahatsız eden gösterişten sıyrılıp samimiyete ve takvaya ulaşmaktır. Kişi ihrama girmekle bu ikrarını ortaya koyar ve onu telbiye, tekbir, tehlil, selam ve dua ile seslendirir. Gönülden gelen bir istek kararını Lebbeyk Allahümme Lebbeyk (Buyur Allah’ım buyur emrine hazırım) diyerek büyük bir aşk ve şevk içinde dağlara, taşlara, tepelere, karşılaştığı topluluğa ilan eder. Benliğini aşar, iradesini güçlendirir, kendisini ailesine, çevresine, vatanına ve milletine adamaya hazır druma gelir. Mümkün mü Allah’ın seçkin kullarına, misafirlerine bu yolda hizmet etmemek. Bizler Puan Tour Kocaeli/İzmit Merkez Şb. Olarak bu anlayış doğrultusunda sizlere doğru yerde-doğru adreste olduğumuzu belirtir. Kutsal beldelere huzur dolu bir ziyaret, unutamayacağınız bir yolculuk, eksiksiz bir ibadete çağırıyoruz. Puan Tour Kocaeli/İZMİT

#Puan Tour #hac ve umre #1962 yılından beri #kocaeli resmi şube #puan-tour


Benzer Firmalar