MURAT YEM


karacabey yolu 47 km gölbaşı petrol ofisi tesisleri

Telefon1: 0533 732 33 01

Telefon2: 0533 732 33 00

Fax: 224 684 35 91

Web: www.muratyem.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1996 yılında Murat Sabri Çokan tarafından kurulmuştur. İlk kuruluş yıllarında tankerleriyle melas taşımacılığı yapmıştır. Firmamız taşımacılık işlerine devam ederken tankerlerdeki kristalize atık birimi sorunu ile karşı karşıya kalmıştır. Şeker Fabrikalarının teknik müdürlerinin de melas tanklarının dibinde oluşan dip bozukluklarına dikkat çekmeleri sonucunda firmamız sorunun çözümü için araştırmalar yapmaya başlamıştır.
Yapılan araştırmalar ve çalışmalar sonucunda kendi tankerlerimizin temizliği için oluşturulan sistem Şeker Fabrikalarının melas tanklarını temizlemek üzere geliştirilerek ilk kez Susurluk Şeker Fabrikasında denemiş ve temizleme işlemini başarıyla gerçekleştirmiştir. Bir sonraki yıl temizlenen bu tanklarda depolanan melasın teknik özelliklerinin tüm piyasalarda aranacak kaliteye ve miktara ulaştığını göstermiştir. 2005 yılında bu sisteme Faydalı Model Belgesi alınıp AR-GE çalışmalarımız devam etmektedir. İnanıyoruz ki bu çalışmalarımız sonucun da sistemimiz Dünya Faydalı Model belgesi almaya hak kazanacaktır. 2007 yılında Sayın NAİL CEYLAN in da firmamız bünyesine katılmasıyla Melas sektöründe önder isimler arasın da yerimizi almış bulunmaktayız.. Türkiye de ki şeker fabrikaları Melas stok tanklarında sıkıntı olan tank dibi kristalize olmuş atığın temizlenme işini hiçbir kimyasal madde kullanmadan sadece firmamızın buluşu olan sistemimizle 2002 yılından bu tarafa temizleyerek Şeker Fabrikaları stok melas tanklarını rahatlatmıştır.


Ürün ve Hizmetler

Bilindiği üzere Melas stok tanklarında biriken kristalize olmuş atık tankın hacmini küçültmekte, dolayısıyla da tankın Melas alma kapasitesi de azalmaktadır. Ayrıca Melas içerisinde bulunan fazla miktardaki asit tank dibine hasar vermektedir. Tank dibi tamamen temizlenemediği için de buhar borularının bakımları(Serpantin ve diğer bakımlar) yapılamamaktadır. Ancak firmamız, Türkiye Şeker Fabrikalarına yapmış olduğu tank temizleme işi teklifine olumlu cevap aldıktan sonra Türkiye de ki bütün Şeker Fabrikalarının Melas tanklarını temizleyip Türkiye Şeker Fabrikaları yetkililerine de Melas Tanklarının temizliğinin önemini kabul ettirmiştir.
Referanslarımız dosyamız da mevcut olduğu gibi Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü de referansımızdır

#melas atık #murat yem #yem sanayi #şilempe #melas yem sanayi


Benzer Firmalar