BUZKAR MADEN


Orhaneli yolu 30.km Nalınlar Köyü Orhaneli/ BURSA

Telefon1: 2248292239

Telefon2: 0536 766 80 55

Fax: 2248292239

Web: www.buzkarmaden.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BUZKAR MADENCİLİK OLARAK ;

* Vizyonumuz,
Dünya çapında, taahhüt şirketlerinin güvenilir doğal taş tedarikçisi olurken, perakendecilerin de talep ettiği bir marka haline gelerek sektörde en saygın firmalardan birisi olmaktır.
* Misyonumuz,
Çalışanlarımızı sürekli geliştirerek, hatasız ürün ve mimari hizmet desteği sunmanın yanı sıra tedarik ve tasarım gücümüzden gelen benzersiz ürünlerimiz sayesinde hem proje işlerimizde hem de perakende satışlarımızda müşterilerimize rekabet avantajı sağlamaktır.
* Değerlerimiz,
Yenilikçilik: Sürekli yeni ürün, tasarım, yöntem geliştirmek firmamızı farklı ve üstün kılacak özelliklerimizdendir ve her aşamada, her birimde sürekli yaparız.
* Performans: Yaptığımız işi en verimli, en etkin, en mükemmel bir şekilde yaparız. Bunu yaparken etik kurallara önem veririz ve performansımızı ölçerek sürekli geliştirmenin yollarını ararız.
* İnsan, Topluma ve Çevreye Saygı: Çalışanlarımızın fikirlerine değer verir onların inisiyatif kullanmalarını destekleriz. Kendi aramızda, içinde bulunduğumuz toplumla ilişkilerimizin samimi, şeffaf, saygılı ve yardımsever olmasına özen gösteririz. Ayrıca, çevreyi kirletmeden, yeşil bir dünya kurmaya çabalarız.
* Dürüstlük ve Bütünlük: Kendi içimizdeki ilişkilerde, müşterilerle ve tüm kurumlarla olan ilişkilerimizde dürüst, adil ve tutarlı davranırız. Etik kurallara hukuk ve adalete önem veririz.
* Müşteri Memnuniyeti: Müşterilerin ihtiyaçlarını en yüksek düzeyde karşılayacak kaliteli ürünler üreterek ve mükemmel servis vererek onların bağlılıklarını artırmaya çalışırız.


BUZKAR MADENCİLİK | BURSA ORHANELİ MADEN OCAKLARI,HER TÜRLÜ MADENCİLİK VE MADEN İŞLETMECİLİĞİ,MADEN SAHALARI,KİRAYA VERMEK,MADENİ TESİSLER,MADEN İŞLETMEK


Ürün ve Hizmetler

Faaliyet Alanımız

Maden Arama Projeleri,
Ön Arama Faaliyet Raporu,
Genel Arama Faaliyet Raporu,
Detay Arama Faaliyet Raporu,
Jeoloji ve İmalat Haritalarının hazırlanması,
Jeofizik rezistivite çalışmaları,

Maden İşletme Projelerinin hazırlanması
Fizibilite Projeleri Hazırlanması.
Teknik Nezaretçilik hizmetleri,
Orman izin işlemleri.
Ç.E.D. işlemleri.
Çevre Danışmanlık Hizmetleri,
Çevre Görevlisi Hizmetleri,
Çevre İzinlerinin alınması,
İşyeri Açma ve Çalışma ruhsat (GSM) işlemleri.

#maden bursa #buzkar maden #mermer bursa #orhaneli madencilik #maden firmaları


Benzer Firmalar