DORA CAM BALKON & MOBİLYA


Soğukkuyu Mh. Demiryolu Cd. No:47/A Osmangazi/BURSA (Mudanya Yolu, Kanatçı Baba Restaurant arkası)

Telefon1: 0-224-245 50 90

Telefon2:

Fax: 0-224-245 50 90

Web: www.cambalkon-bursa.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1990 senesinde cam dekorasyon, cam işleme, dekoratif ayna imalat ve satışı ile faaliyetlerimize başladık. Hızla gelişen ve değişen günümüzde katlanır cam sistemlerine geçiş yaparak bu doğrultuda kendimizi geliştirdik.



DORA KATLANIR CAM SİSTEMLERİ hizmet ve ürün kalitesi açısından sektörün önde gelen isimlerindendir.



DORA KATLANIR CAM SİSTEMLERİ ailesi olarak kaliteye verdiğimiz önemle siz değerli müşterilerimize hep beklentilerinizden fazlasını sunmak için çaba gösterdik. Her zaman müşteri memnuyeti ve talepleri doğrultusunda gereken adımları attık. Bundan sonra da hedeflerimiz bu doğrultuda devam edecektir.



Aynı zamanda kendi imalatımız olan mobilya ve demir doğrama konusunda deneyimli kadromuz ile hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

cam balkon bursa, cam balkon, cam balkon sistemleri, bursa cam balkon, katlanır cam balkon fiyatları, cam balkon modelleri, cam balkon kapama, cam balkon rehberi, katlanabilir cam balkon, cam balkon fiyatları bursa, balkon, cam balkon sistemleri fiyatları, bursa cam balkon firmaları, katlanır cam balkon, balkon kapama, cam balkon fiyatları, balkon kapama sistemleri, balkon camlama fiyatları, cam kaplama, küpeşte, demir doğrama, çatı, garaj kapısı, demir kapı apartman kapısı, ferforje, bahçe korkuluk, mobilya, ahşap merdiven, amerikan kapı, banyo dolapları, bebek odası, genç odası, laminat parke, mutfak dolapları, portmantolar, yatak odası

#cam balkon bursa #cam balkon sistemleri #mobilya #demir doğrama #küpeşte


Benzer Firmalar