Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İZMİR Akaryakıt » POLİMEK PDKS SİSTEMLERİ-PERSONEL DEVAM KONTROL SİSTEMLERİ İZMİR

POLİMEK PDKS SİSTEMLERİ-PERSONEL DEVAM KONTROL SİSTEMLERİ İZMİR


AOSB 10024 SK. NO:9

Telefon1: 232 328 16 45

Telefon2:

Fax: 232 328 16 74

Web: www.pdksizmir.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Polimek Elektronik, elektronik kontrol güvenlik sistemleri ve personel devam kontrol sistemleri ile ilgili çözümler sunar. Üstün teknolojisini kalite ve hizmet anlayışıyla birleştiren firmamızın faaliyet alanları içerisinde; Devriye( Bekçi ) Tur Kontrol Sistemleri, Parmak izli ve Kartlı Personel Devam Kontrol ve Geçiş Kontrol Sistemleri, Turnikeli Giriş Çıkış ve Yemekhane Kontrol Sistemleri, Ziyaretçi Kontrol Sistemleri, Metal El ve Kapı Dedektörleri, Akıllı Kart Sistemleri, Otopark bariyerleri gibi ürünlerin yanı sıra, Kameradan Alarm sistemlerine her türlü güvenlik sistemleri ihtiyaçlarınız içinde çözümler bulunmaktadır.


Polimek Elektronik elektronik kontrol ve güvenlik sistemlerinde ki tecrübe ve başarısını şimdi de turnikelere taşıyor. Kendi üretimimiz olan kartlı ve parmak izli PDKS okuyucularını bağlayabileceğiniz paslanmaz çelik turnikelerimiz şık tasarımlıdır. Tripod turnikeler; kanatlı turnikeler; swing gate turnikeler; boy turnikeleri ve hızlı geçiş turnikeleri ürün yelpazemiz içerisindedir.

Tripod turnikeler, kanatlı turnikeler; swing gate turnikeler; boy turnikeleri haricinde bariyer sistemleri; kartlı ve parmak izli sistemler; kapı ve el tipi metal dedektörleri ve bekçi(devriye) tur kontrol sistemleri bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


PARMAK İZLİ-PROXIMITY KARTLI PDKS SİSTEMLERİ
Personel Devam Kontrol Sistemi`nde (PDKS); Parmak izi, proximity ve şifre teknolojilerinin bir arada kullanıldığı PDKS okuyucusudur. ( Parmak izi PDKS) Personeli farklı teknolojilerle tanımlayıp, kontrol ederek işletmenin güvenliğini ve denetimini sağlar. Pergamon F36 D Parmak izli PDKS Okuyucusunda; parmak izlerinde ki çizik ve kesiklere karşı; birden fazla parmak tanımlanabilir.Parmak izini tanımlama hızı bir saniyenin altında olup;hata payı ise %1`in altındadır.Dilenirse sadece parmak izi; s

Üretim yaptığımız alanlar kısaca aşağıdaki gibidir.

Akplus Akıllı Kalem Bekçi Tur Kontrol Sistemi, (Bekçi Kontrol Saatleri, Devriye Tur Kontrol Sistemi, Bekçi Kontrol Sistemi), Personel Devam Kontrol Takip Sistemi-Pdks, Geçiş Kontrol Sistemi-Gks, Parmak izi Okuyucu Sistemi (Parmak izi Pdks, Parmak izi Okuyucu Terminal), Proximity Kart Okuyucu-Proximity Kartlı Pdks, Kart Basma Saatleri-Kartlı Pdks, Mifare Akıllı Kart Okuyucular, Turnikeli Geçiş Kontrol Sistemi, Yemekhane Kontrol, Kredilendirme ve Ücretlendirme Sistemi, Ziyaretçi Kontrol Sistemi, Spor Salonu Üye Takip Sistemi, Okul Otomasyon Sistemi ve taleplerinize göre hazırlanan özel yazılımlarımız ve firmanıza özel projelerimiz mevcuttur.


#pdks #personel devam kontrol sistemleri #bekçi kontrol sistemleri #akıllı kalem bekçi saatleri #bekçi takip sistemi


Benzer Firmalar