Anasayfa » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Mobilya ve Dekorasyon » YEŞİLKÖY EVDEN EVE NAKLİYAT

YEŞİLKÖY EVDEN EVE NAKLİYAT


YEŞİLKÖY ÇARŞI

Telefon1: 02125552731

Telefon2: 02125061269

Fax: 02126776392

Web: www.kardeslernakliye.tr.gg

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1978
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:10 | Memur:50 | İşçi:60
Dış Ülkelerle Bağlantıları:0

1985`ten beri yaptığımız ev nakliyelerinde hiç şikayet almadan büyükbir başarı yakaladık. Her müşterimizin gelecek için referans olacağının bilincinde olarak iyi kaliteli hizmet verdik. Sizleride bu mutlu müşteri portföyümüz içerisinde görmeyi çok isteriz.
Hizmetlerimiz
Ücretsiz Ekspertiz Hizmeti
Eşyanızın daha güvenli ve iyi bir şekilde taşınabilmesi için öncelikle firmanın eksperi tarafından incelenmesi yerinde olur. Eşyaların boyutları , eşyayı alacak araç hacmi ve sayısı , kullanılacak özel ambalaj malzemesi , kullanılacak eleman sayısı , eşyaların alınacağı ve taşınacağı katlar belirlenir , buna göre size bir fiyat teklifi sunulur. Bu servis için firmamız hiçbir ücret almamakta olup tamamen ücretsizdir
Tecrübeler göstermiştir ki , ekspertiz etabı ihmal edildiği takdirde , taşınma günü istenmeyen sorunlar gündeme gelebilmektedir. Asansör var zannedilebilinmekte , merdivenler tahmin edilenden darmış denebilmekte , eşyaların çok olduğu ileri sürülebilmekte , eşya daha az sanıldığı için gelen kamyon yetersiz kalabilmekte gibi bir dizi akla gelen ve gelmeyen sorunlar ortaya çıkmaktadır. Aslında , taşınılan yeni yerin fiziki şartları da önemli olduğu için , çoğu nakliyat firmasının üzerinde durmamasına rağmen , yeni yerin de gösterilmesi büyük fayda sağlayacaktır.
Tüm bu söylenenlerin yerine getirilmesinden sonra , taşımayı yapacak firmamız fiyat teklifi vermelidir. Müşterinin , teklif edilen fiyata nelerin dahil olduğunu detaylı bir şekilde belirleyip , not etmesinin faydası çok büyük olacaktır.
Anlaşmanın akabinde taşınılacak gün ve kamyonun geliş saati üzerinde mutabakata varılır ve taşınma işinin ilk etabı böylece tamamlanmış olur.
Paketleme Hizmeti
Kırtasiye , züccaciye , giysi vs. eşyalarınız paketlenmesidir. Bunu sizlerin yapabileceği gibi makul bir fiyata ek elemanlarla bizde yapabiliriz.
Ambalajlama Hizmeti
Mobilyalar , beyaz eşyalar ve koltukların hasar görmemesi için ambalajlamayı titizlikle biz yapıyoruz. Ambalaj malzeme seçimini ekspertiz arkadaşımızla birlikte kesinleştriniz. Sizin istemiş olduğunuz ambalaj materyallerini kullanırız.
Büro Taşımacılığı Hizmeti
Mutlaka ve mutlaka ekspertiz yapılmalıdır.
24 Saat Yardım Hattı
24 Saat yardım hattımıza 0 212 667 63 93 yada 0 535 841 05 93 veya
0 534 681 99 68 numaralı cep telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz.
KARDEŞLER NAKLİYAT GÜVEN MAHALLESİ MENDERES CADDESİ no:52 YEŞİLKÖY İSTANBUL
Telefon:
0212 555 27 31
0212 506 12 69


Ürün ve Hizmetler

evden eve nakliyat misyonumuz
ofis ve büro taşımacılığı vizyonumuz
banka taşımacılığı
fabrika taşımacılığı
tekstil taşımacılığı
mobilya taşımacılığı
piyano taşıması
bilgi işlem taşımacılığı

#yeşilköy nakliyat #ataköy nakliyat #nakliyat #nakliyeciler #evdeneve nakliyat


Benzer Firmalar