Baykan Kombi Teknik Servisi Tel: 0 212 592 93 21


Tevfikbey Mah.Merkez Cad.Önder Sok.No:11 Sefaköy / K.Çekmece

Telefon1: 0 212 624 60 61

Telefon2:

Fax:

Web: www.baykankombi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kalite Hızlı Bir Güvenilir Hizmet İçin Bizi Arayın
Baykan Kombi Servis, İstanbul un tüm bölgelerine 7 / 24 kesintisiz eğitimli teknik personeli, TSE belgeli noktaları ve güleryüzlü hizmet anlayışı ile size bir telefon kadar yakın.

Çağrı merkezimizi arayabilir ve kapıda kredi kartıyla ödeme imkanından da faydalanabilirsiniz. Bakım Montaj Arıza Tamir teknik servis hizmetleri sunmaktadır.

İstanbul Avrupa Yakası genelinde montaj bakım arıza satış sonrası hizmeti vermektedir. 0212 592 93 21 numaralı çağrı merkeziyle haftanın 7 günü uzman personeli ve güleryüzlü hizmet anlayışı ile hizmet vermektedir.

Talebinizi müşteri çağrı merkezine veya internet üzerinden iletebilirsiniz. Uygun fiyatlarla hizmet veren firmamız kapıda kredi kartı ile ödeme imkanı da sunmaktadır


Baykan Kombi Teknik Servisi
Uzman Teknik Kadro En Güncel ve Geniş Yedek Parça Stoğu Baykan Teknik Serviste.Her Marka Kombi Ve Isıtma Sistemlerinde Yetkili Teknik Servis Hizmeti En Uygun Ödeme Koşulları ve Hızlı Çözümleri İle Baykan Teknik Servis Hep Yanınızda.


Ürün ve Hizmetler


Baykan Kombi Teknik Servisi Tel: 0 212 592 93 21
Kalite Hızlı Bir Güvenilir Hizmet İçin Bizi Arayın Baykan Kombi Servis, İstanbul un tüm bölgelerine 7 / 24 kesintisiz eğitimli teknik personeli, TSE belgeli noktaları ve güleryüzlü hizmet anlayışı ile size bir telefon kadar yakın. Çağrı merkezimizi arayabilir ve kapıda kredi kartıyla ödeme imkanından da faydalanabilirsiniz. Bakım Montaj Arıza Tamir teknik servis hizmetleri sunmaktadır. İstanbul Avrupa Yakası genelinde montaj bakım arıza satış sonrası hizmeti vermektedir. 0212 592 93 21 n
Hızlı Baykan Kombileriniz için gününde servis
hemen şimdi arayın

#baykan kombi #baykan kombi servisi #baykan kombi fiyatları #baykan kombi yedek parça #baykan kombi arıza


Benzer Firmalar