ONELSAN ELEKTRONİK


Çankaya

Telefon1: 3124480061

Telefon2:

Fax: 3124480062

Web: www.onelsan.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:147 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Halen 4' Kıt' a da 25’ den fazla Ülkeye satışı yapılan ürünlerin ihracatları devam etmektedir.

Sektörün de 15 nci hizmet yılını dolduran ONELSAN Elektronik; TÜRKİYE` de mevcut 81 İl` e; 1 kVA’ dan 8000 kVA’ ya ( Paralel / Yedekli Çalışma ) kadar; ‘‘ Kesintisiz Güç Kaynakları, Otomatik Voltaj Regülatörleri ve VRLA Stasyoner Tam Bakımsız Kuru Tip Akülerin; Satış, Kiralama, Danışmanlık, Projelendirme ve Teknik Destek Hizmetlerini ’’ sunmaktadır.

Ülkemiz de teknolojinin gelişmesi ve uluslar arası pazarlara açılımın sağlanması yönünde yerli üretim yeteneğimiz artırılarak, ülkemizin kalkınması yönünde çaba harcanmaktadır.

10 kVA ile 200 kVA arası, 3 Faz Giriş / 3 Faz çıkışlı KGK – UPS cihazları kendi tesislerimizde %100 yerli tasarımla üretilmektedir. Diğer güçler de ODM üretim yapılarak en yüksek hizmet verilmeye çalışılmaktadır. Bundan dolayı Türkiye` nin en büyük Kesintisiz Güç Kaynağı üretim yeteneğine sahip firmaları arasın da yer alıyoruz.

Ürünlerimizin tamamı CE Belgeli olup, güvenlik standartlarına uygundur. TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesine de sahip olan firmamız Türkiye genelinde yer alan teknik servis biriminde de aynı hizmet anlayışıyla çalışmalarını ilke edinmiştir.

Uluslararası alanda da söz sahibi olabilmek ve kalitemizi sürdürülebilir kılmak için üretici firmalarımız; CE, ISO9000 : 2000, ISO 14001 ve OHSAS 18001 : 1999 sertifikalarına sahip ender kuruluşlardan birisidir.

Halen 4` Kıt` a da 25’ den fazla Ülkeye satışı yapılan ürünlerin ihracatları devam etmektedir.

ONELSAN Elektronik, yatırımlarını sürdürerek, daima koşulsuz müşteri memnuniyeti ile hareket edecektir.

Firmamız ve Ana Üretici kuruluşlarımız gelişen teknolojiyi kullanmak da olup, ürünlerini kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda yenilemekte ve her zaman fiyat, performans ile kalite açısından en uygun ürünleri sunmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamaktadır


Ürün ve Hizmetler

Kesintisaiz Güç Kaynakları, ups, akü, inverter, regülatör, Türkiye, Anakara, Çankaya, uygun fiyat, kalite, güvenParalel, Yedekli Çalışma, Kesintisiz Güç Kaynakları, Otomatik Voltaj Regülatörleri ve VRLA Stasyoner Tam Bakımsız Kuru Tip Akü, Satış, Kiralama, Danışmanlık, Projelendirme, Teknik Destek Hizmetleri, tesisat,

#Kgk-Ups #servis,satış, #kiralama,projelendirme #danışmanlık,ana dağıtıcı #akü,regülatör


Benzer Firmalar