Ada İnci


Rasimpaşa Mah. Yel Değirmeni Sok. Firuzan Apt. 36/1 Kadıköy/İst.

Telefon1: 0216 700 13 53

Telefon2:

Fax:

Web: www.adainci.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ada İnci tecrübesini Türkiye'nin önemli mücevher ve değerli taş uzmanlarından kazandı. Ekibimiz dünyaca ünlü inci çiftliklerine ve üreticilerine ulaşarak müşterilerine kaliteli ürün hizmet ve uygun fiyat vermek için bir araya geldi.

Ada İnci bünyesinde görevli tüm ekibimiz 2004 yılından bugüne dek Türkiye (İTÜ-Dokuz Eylül) Amerika (GIA) ve Belçika (HRD) kökenli değerli taş laboratuarlarında gemoloji (değerli taş bilimi) ve Jeoloji eğitimleri alarak bölümlerini yüksek dereceler ile bitirdiler. Türkiye’nin önemli mücevher markalarında uzmanlık, müşteri ve firma personeline eğitmenlik ve pırlanta laboratuarlarında laborantlık hizmetlerinde bulundular.

Dünyaca ünlü mücevher ve değerli taş fuarlarına (İtalya Vicenzaoro ,İsviçre Basel Show, Hong Kong International Jewellery Show, Bangkok International Jewellery Show) katılımcı ve ziyaretçi olarak iştirak ettiler. Türkiye'de ve dünyada değişen mücevher trendleri, değerli taş piyasasında yaşanan gelişmeler hakkında kendilerini sürekli güncel tuttular.

Düzenledikleri pırlanta, değerli taş ve inci eğitim seminerleri ile mücevher sektöründen yaklaşık 3000 kişiye ilgili konular hakkında bilgi verdiler ve sertifika sahibi yaptılar.

Üniversitelerin ilgili bölümleri ile ortak akademik çalışmalar ve eğitimler düzenlediler ve bu bölümlerin öğrencilerine eğitim, staj ve iş imkânı sağladılar.

2010 yılında mücevher sektöründeki tecrübelerini teknoloji ile birleştirmeye ve hızla değişen ticaret sistemine dahil olmaya karar vererek www.adainci.com sitesini kurdular. E-ticaret sitelerinde öncelikli olarak hedefleri; keyifli, güvenli ve memnun alışveriş yapabilen müşteri kitlesine sahip olmak oldu.

Ürün kalitesi ve müşteri ilişkilerinden ne pahasına olursa olsun hiçbir şekilde vazgeçmediler, geçmeyecekler.

Şimdi bu bilgi, tecrübe, yeni nesil ticaret ahlakı ve teknolojisine sizlerinde ortak olmanızı, keyfini çıkarmanızı diliyoruz…


Ürün ve Hizmetler

inci, inci yüzük, inci kolye, inci küpe, , inci gerdanlık ve incili takı ürünlerin online satışı.

#inci #inci kolye #inci küpe #inci gerdanlık #inci yüzük


Benzer Firmalar