Anasayfa » Matbaalar » Basın ve Medya » İSTANBUL Matbaalar » Boğaziçi Kartvizit Üretim Merkezi

Boğaziçi Kartvizit Üretim Merkezi


Mahmutbey Cad Gediz Sokak Atıcılar işhanı No:25 Şirinevler İstanbul

Telefon1: 0212 652 67 27

Telefon2: 0212 639 11 24

Fax: 0212 652 67 14

Web: www.kartvizitornekleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:55 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Acil Kartvizit Şok Kampanya, Fuarım var veya fuara gideceğim, Acil Toplantım var Toplantıya katılacağım Hiç Katım Kalmadı Dağıtmanız Gerektiği Kadar Kartvizitinizi Hiç Dert Etmeyiniz Hemen Aynı gün Kartvizitiniz Elinizde. Detaylı bilgi için müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz. Özel Yaya veya Motorlu Kuryelerle Fuar Alanlarına Dilediğiniz Yere Veya Kargoya Ödemeyi Teslimattan Nakit veya Kredi Karınızla Yapabilme imkanı ile Teslim Ediyoruz


Ürün ve Hizmetler


Kartvizit
EKONOMİK PARLAK KARTVİZİT 15.-TL 1.000 Adet Kartın Üzerinde Bol Resim Zemin Komple Resim Ürün Tanıtım Amaçlı Kartvizit Çeşididir. Kartvizit`in Üzerine Parlak Selefon Korumalı Kartvizit`tir.250 gr. Bristol kağıda basılır, çabuk yıpranmasını önlemek için parlak selefon kaplanır, Çift Taraflı Olursa 10.-TL İlave Edilir. Arka Yüzüne Fiyat Listesi Tercih Edilmektedir. Teslimat Süresi 1 iş Günüdür.
EKONOMİK MAT KARTVİZİT
EKONOMİK MAT KARTVİZİT 20.-TL 1.000 Adet Kartın Üzerinde Bol Resim Kullanılmaz Kobilerin Tercih Ettiği Kartvizit Modelidir. Kartvizit Üzerine Mat Selefon Korumalı Mat Daha Tok Duran Kartvizit`tir.350gr. Mat Kuşe kağıda basılır, çabuk yıpranmasını önlemek için Mat selefon ile kaplanır, Çift Taraflı Olursa 10.-TL İlave Edilir.İngilizce Türkçe Tercih Edilen kartvizit tipidir. Teslimat Süresi 2 iş Günüdür.
İlk önce kartvizitlerinize uygun şablonlar hazırlamanız gerekiyor. Eğer hazırlamak istemiyorsanız aşağıdaki şablonları kullanabilirsiniz. Resimdeki standart şablonları photoshop da açtıktan sonra yapmanız gerekenler aslında sizin nasıl bir kartvizit istediğinize ve hayal gücünüze kalıyor. Eğer fikir sahibi olmak istiyorsanız size daha önce sunduğumuz ilginç tasarımlara kartvizitinizi oluşturabilirsiniz.





Diğer önemli hususlar

Kartvizitteki güvenlikli bölgeler işaretlenmeli ve tüm tasarım bu sınırlar dahilinde kalacak şekilde yapılmalı
Kartvizit en boy oranları standart olmalı
Tasarımlar en az 300dpi çözünürlükte yapılmalı.
Kart tiff formatında kaydedilmeli.
Basım sırasındaki renk farklılıkları göz önünde bulundurulmalı. Gerekiyorsa renk düzeltmeleri yapılmalı.
1. Kartvizit kisiyi, mesleği konumu adres ve telefonları bakımından hatırlatmaya yarayan bir dosyalama biçimi ve kartvizit bir firmanın tüm imajıda olabilir, baskılı evraklarından biri de. ama genel olarak ilk izlenimi oluşturur.

2. Amerika`da azami ebatı 3.5 inç`e 2 inç olan prestij unsuru; pazarlama aygıtı.

3. Kartvizit Kişinin nerde çalıştığınızı, ne iş yaptığınızı, sizi aradıklarında nasıl bulacaklarını gösteren bilgilerle donatılmış, 5x8 cm ebadında küçük bir karton parçası.

4. Japon is adamlarıyla kartvizit değismek tam bir seremonidir. hepsinin mutlaka bir kartvizitliği vardır. kartınızı japon iş adamın okuyabileceği şekilde çevirir iki yanından tuttarsınız, japon iş adamı da iki eliyle kartinızı tutar ve iyice okur…hoo hoo diye sesler cikartırlar.

5. Genel olarak sahibinin adı ve soyadı, bağlı bulunduğu kurum, ünvan ve iletişim bilgilerinin yer aldığı tasarımlardır. Pazarlama çalışmalarında etkin olabilmek açısından profesyonel olarak tasarlanmış ve kaliteli bir kağıda basılmış olmalı, kolay okunabilir ve müşteri ile olası müşterilerinize ne sattığınızı ya da ne hizmet verdiğinizi ve neden o hizmeti sizden alması gerektiğini hatırlatacak bir tarzda tasarlanmalıdır.

6. Kartvizit baskıları çoğunlukla bristol kartona yapılmakla beraber günümüzde fantastik kağıtlar, pvc, asetat, metal vb. malzemeler üzerine uyarlanabilmektedir.

7. Kartvizitler için sıklıkla kullanılan ölçüler: eni için 5 — 5, 5 cm, boyu için 8-9 cm`dir. Kartvizitler, kurumsal kimliğin ayrılmaz bir parçası olduğu için bu doğrultuda hazırlanması gerekmektedir. Kartvizitler, profesyonelliğin kısa bir ifadesidir.

8. Kartvizit çalışmalarında basılacak evraka göre tasarım yada tasarıma göre baskı metodları seçilebilir. müşterinin standartları (kurumsal kimliği) varsa bu kimliğe uygun çalışılmalıdır.


#matbaa #kartvizit #el ilanı #magnet #cepli dosya


Benzer Firmalar