Anasayfa » Telekomünikasyon » İSTANBUL Telekomünikasyon » Miray Bilişim Beytullah Gülenç

Miray Bilişim Beytullah Gülenç


Tavukcuyolu Cad.No:211/2 Ümraniye

Telefon1: 0216 527 80 90

Telefon2: 0216 540 13 73

Fax: 0216 313 0 454

Web: www.karelsatis.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kurucularının sektörel tecrübesi yıllara dayanan Miray Bilişim Güvenlik Teknolojileri 2006 yılında kurulmuş olup; geçen yıllar içinde istikrarlı bir büyüme göstererek Türkiye`nin birçok bölgesinde resmi daireler, kamu kuruluşları ve bir çok holdingde katmadeğerli projelere imza atmış bir sistem entegratörüdür.

Öncelikle müşteri memnuniyetini ön planda tutan Miray Bilişim, bizim için önemlisiniz felsefesi ile hareket eden uzman kadrosuyla sizin için sizden bir ekip gibi doğru çözüm, doğru fiyat yönetimini en iyi şekilde konumlandırır.

Eğitimli, sektörel tecrubeli ve istikrarlı yönü ile Miray Bilişim ailesi, haberleşme ihtiyaçlarından spesifik özellikli proje çalışmalarına kadar bir çok çalışma yapmış olup, bu işleri başarıyla tamamlayarak birçok referans elde etmiştir.

Miray Bilişim uluslararası firmalar ile olan güçlü, güvenilir ilişkilerini müşterilerinin ihtiyaçlarını hızlı, ekonomik ve uzun süreli fayda verecek şekilde giderebilmek için kullanmakta, güvenilir bir sistem entegratörü olarak konumlanmaktadır. Karel Elektronik A.Ş nin kendi bölgesinde temsilciliğini ve iş ortaklığını yaptığı tümleşik iletişim uygulamaları ve güvenlik sistemleri çözümlerini de müşterilerine sunmaktadır.

Miray Bilişim sektöründe yeni yaklaşımlar ile rekabetçi, kolay çalışılabilir, samimi, açık, dürüst, dost, paylaşımcı, dinleyen, anlayan, öneren, tavsiye eden, efor sarfeden, risk alan, az konuşan, çok iş yapan, güvenilir bir iş ortağı olarak müşterileri ile birlikte sürekli büyümektedir.

Misyonumuz

Müşterilerimize yeni ve geliştirilebilir teknolojileri sunarak rekabet avantajı sağlamak ve anahtar teslimi projelerinin en büyük kilometre taşına dönüşmesini izlemek.

Değerlerimiz

İnsana yatırım yapmak
Dürüstlük ve iş ortaklığı ilkelerinden ödün vermeden ilerlemek
Bünyemizde bulunan iş arkadaşlarımıza bilgi yatırımı yapmak
Müşteri odaklı çözümler üretmek
Doğru çözümü doğru ürünlere ve doğru kuruma entegre etmek
Her zaman gelişime ve değişime uygun çözümler üretmek
Doğru analiz doğru ürün doğru çözüm
En son teknolojiyii müşterilerimize en uygun fiyatla ulaştırmak
İstikrarın en büyük erdem olduğunu takım oyuncuları ile hareket etmek


Ürün ve Hizmetler

Elktronik Telefon Santralleri Satış ve Servis hizmetleri, Çağrı merkezi Satış ve Servis Hizmetleri, Güvenlik Sistemleri, İp Telefon Santralleri, İp Kamera projeleri, VOİP parojelri, Sonlandırma hizmetleri, Network Kurulumları

#karel servis #karel kamera #karel cctv #telefon santralı #karel yetkili servi


Benzer Firmalar