Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » RİZE Akaryakıt » Rize Holoğlu Evden Eve İlden İle Nakliyat

Rize Holoğlu Evden Eve İlden İle Nakliyat


Gazipaşa mahallesi Atatürk alanı park karşısı Taksim iş hanı Kat: 1 Daire: 2 Trabzon

Telefon1: 0462 323 04 04

Telefon2: 0532 673 32 05

Fax: 0462 323 00 20

Web: rizeevdenevenakliyatfirmalari.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Hakkımızda

2009 Yılında kurulan firmamız kurulduğu günden bu yana günün teknolojisini takip ederek, müşterilerine en iyi hizmeti vermek adına teknolojik yeniliklerle birlikte büyümektedir.

Geniş araç filosunu sürekli büyüterek ve personel eğitiminin çok önemli olduğunun bilincinde olan firmamız bünyesinde barındırdığı personeline haftalık eğitimler vermektedir.

Ülkemizde nakliye sektörü ve taşımacılık ile ilgili bir standart bulunmamasına rağmen, firmamız sektör içinde edinmiş olduğu tecrübelerini, uluslararası standartta hizmet verdiği müşterileri ile birlikte bir standarda oturtmuş ve ülkemizde henüz Nakliye Hizmeti ile ilgili bir eğitim kurumu olmamasına rağmen personeline vermiş olduğu teknik bilgi ve sektörün gerektirdiği tutum ve davranışlar açısından sektöründe eğitimci olmuştur.

Az veya küçük boyuttaki eşyalarınız için ekonomik çözümler üretiyoruz . Küçük miktarlardaki eşyalarınızı ekonomik olarak taşımak için küçük boy araçlarımız mevcuttur . Yazlık veya şehirlerarası az miktarda eşyalarınız için bize 10 - 15 gün önceden kayıt bırakırsanız sizlere daha ekonomik çözümler sunma şansımız olabiliyor, ayrıca parça eşyalarınızı çok uygun koşullarda yerine ulaştırıyoruz.


Ürün ve Hizmetler


rize evden eve nakliyat 0462 323 04 04
Expertiz Hizmetleri Expertiz Hizmetleri Holoğlu Nakliyat, müşteri temsilcileri gelen evden eve nakliyat talebi doğrultusunda, ön görüşme ve eşyaların detayını net olarak saptayabilmek için müşteriden ekspertiz randevusu alır. Konusunda uzman olan eksper kararlaştırılan gün ve saatte keşif için adrese yönlendirilir. Görevli ekspertiz bu görüşme sonrasında , keşif esnasında aldığı notlar doğrultusunda ekspertiz raporu çıkarır. Evinizin Taşınma Şekli Ve Bizim İçin Önemi Holoğl

Expertiz Hizmetleri

Expertiz Hizmetleri Holoğlu Nakliyat, müşteri temsilcileri gelen evden eve nakliyat talebi doğrultusunda, ön görüşme ve eşyaların detayını net olarak saptayabilmek için müşteriden ekspertiz randevusu alır.

Konusunda uzman olan eksper kararlaştırılan gün ve saatte keşif için adrese yönlendirilir. Görevli ekspertiz bu görüşme sonrasında , keşif esnasında aldığı notlar doğrultusunda ekspertiz raporu çıkarır.



Evinizin Taşınma Şekli Ve Bizim İçin Önemi


Holoğlu Nakliyat ekipleri, taşınma planlaması ve koordinasyonu ile rahatsızlık vermeden eşya taşıma ve yerleştirmesinin nasıl yapılacağı konusunda uzmandır.

Bu operasyon; özel planlama, dikkatli koordinasyon ve detayları tespit etmeyi gerektirmektedir. Tüm bu işler için sizinle baştan sona kadar birlikte olacak bir Müşteri Temsilcisi tayin edilir.




Müşterilerimizin Dikkatine


Firmamız müşterilerimize kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet verme anlayışı ile son model araç filosu, teknik donanımları ile 24 saat istediğiniz zaman diliminde size hizmet vermekten kıvanç duyacaktır.

Birçok `Evden eve nakliyat firması` evinizin taşınmasını sadece metreküp ve ton olarak taşınacak eşya gibi görür. Fakat Holoğlu Nakliyat olarak biz, aslında ailelerin hatıralarını ve kıymetli eşyalarını taşıdığımızın bilincindeyiz.



KALİTELİ HİZMETİMİZDEKİ DETAYLAR

- Avrupa standartlarına uygun, kaliteli ve yüksek düzeyde hizmet vererek, müşterilerimizin rahatlığını ve memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak

- Müşterilerimizin bütün hak ve hukuklarına saygı duymak

- Personellerimizin eğitimini arttırmak

- Personellerimizin memnuniyetini sağlamak

- Özel eğitim almış personellerimizin eğitimlerini arttırarak koşulsuz müşteri memuniyetini sağlamak

- Her geçen gün kendimizi yenileyerek çağa ayak uydurmak

- Kısa zamanda çok iş başarmak

- En uygun fiyata en iyi hizmeti vermektir

#rize evden eve nakliyat #rize evden eve nakliyat firmaları #rize evden eve #rize holoğlu nakliyat evden eve rizer #evden eve rize nakliyat


Benzer Firmalar