IMEnergy


Kıbrıs Şehitleri Cad. 1447 Sok. No: 2/4 Alsancak

Telefon1: 0(232) 463 7 333

Telefon2: 0(532) 732 3509

Fax: 0(232) 463 7 333

Web: www.ime-world.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Güneş ve Rüzgar enerjisinden elektrik enerjisi üreten sistemler üreten IME, başta Ege Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye pazarına yenilenebilir enerji sistemleri sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır.
IME sahip olduğu dinamik, konusunda yetkin mühendis kadrosuyla proje bazlı yenilebilir enerji çözümlerini günümüz teknolojisinden yararlanarak müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Yenilebilir enerji konusunda gerçek mühendislik çözümleri üreten IME, dolayısı ile ekonomik ve efektif projelerin altına imza atmaktadır. Sahip olduğu tecrübeyi mühendislerinin gerçekleştirdiği akademik çalışmalarla birleştiren IME gelişen teknolojiye katkı koymanın yanı sıra bu birikimini müşterileriyle paylaşmanın haklı gururunu yaşmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


175W Solar Panel
IME ekibinin dinamik mühendisleri ihtiyacınız olan enerjiyi size sunmak için hazır ! Elektrik enerjinizi karbon salınımı sıfır olan, gelecek nesillere saygılı, çevreye duyarlı proje çözümlerimizle sağlıyoruz. Çünkü biz "gücümüzü doğadan alıyoruz" ! Güneş ve Rüzgar Enerjisini yeni enerji kaynağınız olarak projelendiriyoruz, bu sayede ihtiyacınız olan tüm enerjiyi doğadan alıp size sunuyoruz. Güneş ve Rüzgar enerjisinden birlikte yararlanarak oluşturduğumuz hibrid sistemler ile art
Yenilenebilir enerji sistemleri konusunda yetkin mühendis kadrosu ile, rüzgar enerjisi, rüzgar türbini, rüzgar gülü, rüzgar, güneş enerjisi, solar enerji, solar pompa, solar panel, güneş pili, solar şarj cihazı, inverter, gibi ürünlerin projelendirilmesi ve kurulumunda çözüm ortağınızdır.

#Solar, Rüzgar #Yenilenebilir Enerji #Solar Panel #Rüzgar Türbini #Güneş Pili


Benzer Firmalar