Tekser Klima Servisi


Kayışdağı Uslu Cad. Gül Sok. No:20 Ataşehir

Telefon1: 2164999033

Telefon2: 2164990854

Fax: 2163134005

Web: www.tekserklima.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul anadolu yakası servis ağına sahip olan tekser klima servis16 yılı aşkın süredir yetkili klima servisi olarak birçok markanın cihazlarına bakım, montaj ve servis hizmeti sunmaktadır.
Sunduğu hizmetler ile müşterilerin beğenisini kazanan firmamız, klima servisleri konusunda uzman teknisyen ekibiyle her sorunun üstesinden gelmektedir. Kaliteli ve garantili servis imkanı sunan tekser klima tecrübe ve deneyimini her müşterisinde uygulamakta ve yıllardır başarılı sonuçlar elde etmektedir.

Tekser klima servis haftanın 7 günü siz değerli müşterilerine deneyimli ve eğitimli teknisyen ekibi ile kesintisiz klima servisi hizmetleri vermektedir. Tüm marka ve model klimalarınızda ihtiyaç duyabileceğiniz arıza, bakım, montaj, demontaj vb. tüm hizmetleri en hızlı, kaliteli ve uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır .

Klima Montaj ve Demontaj hizmetleri
Klima Onarım Hizmetleri
Klima Arıza Tespiti
Klima Keşif Hizmetleri
Klima Yedek Parça
Klima Bakım Hizmetleri
Klima Isı Danışma Hattı
Klima Teknik Servis Hizmetleri
Vrf Tipi Klima,Arıza,Onarım ve Keşif


Ürün ve Hizmetler


Klima Servisi216 499 90 33
Tekser klima servis haftanın 7 günü siz değerli müşterilerine deneyimli ve eğitimli teknisyen ekibi ile kesintisiz klima servisi hizmetleri vermektedir. Tüm marka ve model klimalarınızda ihtiyaç duyabileceğiniz arıza, bakım, montaj, demontaj vb. tüm hizmetleri en hızlı, kaliteli ve uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır . En güvenilir şekilde en doğru hizmeti veriyoruz. Klima servisi olarak her teknik arızanın üstesinden gelen deneyimli personelimiz, teknolojideki yeniliklere ayak uydurmayı i
Klima servisi
Uzman Klima teknisyenleri ve teknisyen yardımcılarıyla Klima servisi olarak hizmet vermekteyiz. Bizlere duymuş olduğunuz güven ve memnuniyetle kendimizi geliştirerek sizlere sorunlarınızda yardımcı olabilmek için çabalıyoruz. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda 7 gün 24 saat kesintisiz, yüksek kalite de hizmet vermekteyiz İstanbul’un tüm semtlerinde geniş servis ağıyla hizmet veren Tekser Klima Servisi olarak 10 yılı aşkın süredir yetkili klima servisi olarak birçok klima markasının klima
klima arıza, klima montajı, klima bakımı, klima tamiri, klima servisi, klima servis

#klima montajı #klima bakımı #klima servis #klima servisi #klima tamiri


Benzer Firmalar