Çağdaş İlaçlama


Veysel Karani mah. verim sok. 5

Telefon1: 02125791678

Telefon2:

Fax: 02125928025

Web: www.acililaclama.com/bocek-ilaclama-bursa-321.html

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:60 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Böcek ilaçlama işi profesyonel böcek ilaçlama servisleri tarafından yapılması gereken ciddi bir iştir, bireysel ya da amatör olarak böcek ilaçlaması yapan kişilerce yapılan böcek ilaçlama uygulamaları son derece tehlikelidir. Yanlış yapılan böcek ilaçlama uygulamaları sonucu, ilaçlama yapan kişi ve çevresindeki canlılar zarar görebileceği gibi bireysel yapılan böcek ilaçlamalarından etkili bir sonuç alınamaz. Bu durum böceklerin böcek ilaçlarına karşı direncini de arttırmaktadır.

Sonuç olarak böcek ilaçlaması kesinlikle profesyonel ve yasal çalışan sağlık bakanlığı onaylı ilaçlama şirketleri tarafından yapılmalıdır. Profesyonel çalışan, yasal böcek ilaçlama servisleri, uzman ve deneyimli ilaçlama ekibi ve doğru ilaç uygulaması ile böcek ilaçlama ve kemirgen ilaçlama konusunda sorununuza kısa sürede etkili çözüm üreterek sizi bu zararlı canlılardan kurtaracaktır. Çağdaş ilaçlama şirketi olarak, böcek ilaçlama uygulamalarında kullandığımız böcek ilaçları, etkili ilaçlardır ve Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Böcek ilaçlaması yaptırmak için öncelikli olarak, bu kriterlere uygun böcek ilaçlama şirketlerini seçmek önemlidir.

Tecrübesiz, deneyimsiz ve merdiven altı tamir edilen sahte ilaçlamacılara ilaçlama yaptırmak hem tehlikelidir, hem de yasal değildir. Çağdaş ilaçlama şirketimizce, böcek ilaçlama uygulamasının ardından, gerekli tüm belgelerimiz ilaçlama personelleri tarafından sizlere verilecektir. Çağdaş böcek ilaçlama şirketi olarak siz değerli müşterilerimize yıllardır böcek ilaçlama konusunda deneyimli ve uzman personelimiz ve sağlık bakanlığı onaylı şirketimizle sizlere yıllardır hizmet vermekteyiz. Çağdaş ilaçlama şirketimiz ile temasa geçmeniz durumunda sizlere böcek ilaçlama hizmetini en garantili, en güvenilir ve en etkili şekilde sunacaktır.


Ürün ve Hizmetler


Bursa İlaçlama
Bursa`da ilaçlama şirketimiz 7/24, okul ilaçlama, bahçe ilaçlama, yurt ilaçlama, ev ilaçlama, park ilaçlama, hastane ilaçlama, bina ilaçlama, işyeri ilaçlama, şirket ilaçlama, apartman ilaçlama, ofis, ilaçlama, dersane ilaçlama, dükkan ilaçlama, bina ilaçlama, yuva ilaçlama, otel ilaçlama gibi tüm açık ve kapalı alanları ilaçlanmaktadır.
Bursa böcek ilaçlama şirketi olarak Bursa`nın genelinde ve Keleş, Karacabey, Harmancık, Osmangazi, Orhangazi, Gürsu, Nilüfer, Mudanya, Orhaneli, Büyükorhan, İznik, Yenişehir, Yıldırım, Mustafa Kemalpaşa, Kestel, İnegöl, Gemlik olmak üzere tüm ilçe ve semtlerinde profesyonelce böcek ilaçlama hizmeti sağlamakta olup, 7 gün 24 saat ilaçlama hizmeti vermekteyiz. Çağdaş ilaçlama firmamızın Bursa haşere ilaçlama servisleri ile hizmet verdiği haşere ve kemirgen türleri; hamam böceği, pire, kene, kalorifer böceği, çiyan, yılan, tahta kurusu, tahta kurdu, ağaç kurdu, bit, tesbih böceği, güve, çekirge, gümüş böceği, tahta kurdu, tahta kurusu, fare, akrep, pire, örümcek, kırkayak, oryantal hamam böceği, Amerikan hamam böceği, Alman hamam böceği, karafatma, kene, ağaç kurdu, hamam böceği, kalorifer böceği, ev faresi, lağım faresi, çatı faresi, fındık faresi, sinek, sivrisinek başta olmak üzere tüm haşere ve kemirgen ilaçlamalarında en garantili ve en güvenilir ilaçlama hizmetini sunmaktadır.

#bursa ilaçlama #bursa ilaçlama şirketi #bursa böcek ilaçlama # #


Benzer Firmalar