Anasayfa » Mobilya ve Dekorasyon » ANTALYA Mobilya ve Dekorasyon » PLATİN GRUP MARKET ve MAĞAZA EKİPMANLARI

PLATİN GRUP MARKET ve MAĞAZA EKİPMANLARI


Cumhuriyet Mah.A.İpekçi Cad.Kasapoğlu Ap.No: 68 / 1 ANTALYA

Telefon1: 242 - 346 50 02

Telefon2: 532 - 606 35 37

Fax: 242 - 346 50 00

Web: www.platingrup.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1998`dan Bugüne
Platin Grup kurulduğu 1998 yılından günümüze, büyüyen Türkiye`nin aynası olan perakende sektörü ile büyümeye devam ediyor. Platin Grup Ailesi Olarak, 12 yıldır hayatın en keyifli renklerinden biri olan alışverişi ve alışveriş mekanlarını donatıyor. Ürün çeşidine yönelik özel çalışmalarımızla, hipermarketten, yapı markete, butikten, eczaneye, züccaciyeden, elektronik marketlere kadar bütün satış noktaları için mağaza ekipmanları üretiyoruz. Ayrıca, sanayinin farklı kollarına yönelik olarak Depo Raf Sistemleri üretimi yapıyoruz.

Platin Grup Ailesi, Türkiye`nin ve sektörünün potansiyeline olan güçlü inancı, yatırımları, insan kaynakları, üretim tesisleri, yani tüm gücüyle Türkiye`nin geleceğine hazırlanıyor.
•Vizyonumuz: Kalite ve Verimlilik anlayışı çerçevesinde müşterilerimize en kaliteliyi en ekonomik şekilde ve tam zamanında vermek ve bu yolda sürekli gelişim ve yenilik içerisinde olmak.Üretilen ürün ve hizmetlerimizin uluslararası düzeyde de 1 numara olmasını gerçekleştirmek.
•Misyonumuz: Sürekli müşteri memnuniyeti sağlamak, müşterilerimizin çözüm ortağı olmak firmamızın gelişen dünya ve ekonomi koşullarına paralel olarak gelişimini sağlamak.
Kimiz Biz ?

Platin Grup Ailesi olarak hedeflerinize ve hayallerinize doğru ve en kısa yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz. Her biri kendi alanında uzmanlaşmış proje yöneticilerimiz ve yaratıcı ekibimiz etkili,iz bırakan fikirlerini şimdi yeni projelerle destekleyerek sizlerle buluşturuyoruz.

-Ekibimiz sürekli kendini yenileyerek sizlere daha iyi hizmeti vermek için çalışıyor…

- Kişisel imajınıza ve duruşunuza verdiğiniz önemi, kurumsal kimliğinize, ürünlerinizin tanıtımına da vermelisiniz…


Ürün ve Hizmetler


Metal Reyon / Duvar Reyonu H:225 40A / 4 * 30 L:100 CM
Şapkasız Duvar Reyonu H:225 cm 1 + 4 Raflı 40A / 4 * 30
MARKET ARABASI LEYLAK
LEYLAK MARKET ARABASI 75 LT.
HAVUZ SEPET DERİNLİK AYARLI
DERİNLİK AYARLI HAVUZ SEPET 60 * 80 CM
PLASTİK EL SEPETİ
PLASTİK EL SEPETİ ÇİFT KULPLU
TELLİ MANAV REYONU
TEL RAFLI MANAV REYONU TİP - 7 H: 176CM
BAKLİYAT BİDONU
BAKLİYAT BİDONU 35 * 50 PLAEKSİ KAPAKLI KRAFT ( 25 - 30 KG )
Raf Sistemleri , Çelik Raf , Depo Raf Sistemleri , Market Raf Sistemleri , Konfeksiyon Raf , Cam Banko , Alüminyum Cam Banko Sistemleri , Dökme Ürün Teşhir Standları , Bakliyat Bidonları

#Raf Sistemleri ,Depo Raf ,Çelik Raf ,Arşiv Raf ,Me #Cam Banko ,Alüminyum Cam Banko #Bakliyat Bidonları ,Dökme Ürün Teşhir Stand # #


Benzer Firmalar