TECNADE Mir Ticaret


zindan sokak no : 4/B Karaköy

Telefon1: 212 244 57 54

Telefon2:

Fax: 212 244 57 54

Web: tecnadeturkiye.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TECNADE başlıca olarak teknolojik açıdan gelişmiş endüstriyel kullanıma yönelik sızdırmazlık ve yapıştırıcılar üreten bir İtalyan firmasıdır.

1980 yılında Milano şehrinde kurulu üretim tesisi ile imalata başlamış ve bu süre içinde. İşine son derece motive teknik mühendisleri ve işinin uzmanı çalışanları ile birlikte üretimini geliştirmiş ve teknolojik yönden önemli gelişmeler sağlamış ve bu sayede dünya çapında sektöründe lider bir çok üreticinin tercihi olmuş bir marka haline gelmiştir.

Kaliteye önem veren , ve bu kalitesini uluslararası kuruluşlardan belgeleyen TECNADE , Sektörde gelişimini hızla sürdürerek pazarda Profesyonel kullanıcılar , Büyük üreticiler ve Dünyanın birçok ülkesindeki müşterilerine uyguladığı fason üretim çözümleri ile sektöründe profesyonlerin tercihi olmuştur.

TECNADE bu gelişimini 2011 yılının başında İtalya PAVIA`daki yeni ve modern tesislerinde daha da geliştirerek sürdürmektedir.

Türkiye`de de Mir Ticaret ile birlikte yürüttüğü ticari faaliyetleri ile ülkemizdeki profesyonellerin ve sektöründe lider bir çok üreticinin birinci tercihi olmuştur


Ürün ve Hizmetler


TECNADE 628 PTFE
GAZ , DOĞALGAZ , İÇME SUYU , AKARYAKIT SİSTEMLERİNDE SIZDIRMAZLI ÜRÜNÜ
civata sabitleyici , vida sabitleyici , tesisat sızdırmazlık , doğalgaz tesisat sızdırmazlık , sızdırmazlık , hızlı yapıştırıcılar , japon yapıştırıcılar , ultraviyole yapıştırıcılar , UV yapıştırıcılar , rulman sabitleyici , mil , silindirik parça sabitleyici Hidrolik pnomatik sabitleyici . Rulman sabitleyici , . Boru (Teflon katkılı) sabitleyici . UV adhesive , Cyanoacrylate yapıştırıcı, loctite , loxeal

#civata sabitleyici #Anaerobik yapıştırıcı #Loctite #Loxeal #sızdırmazlık


Benzer Firmalar