herbalife mugla


emırbeyazıt mah recaigüleri cad no 7/3 merkez

Telefon1: 5445424824

Telefon2: 5445424824

Fax: 5445424824

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:20 | Memur:2000 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:75 ulke

Şubat 1980’de Mark Hughes, Herbalife International, Inc. adlı Amerikan şirketini kurarak gıda takviyeleri satmaya başladı. Aradan sadece 2 yıl geçmesine rağmen şirket 2 milyon dolarlık kâra erişti ve Kanada’da da faaliyete başladı. ABD’deki birçok insan bunun ne kadar iyi bir iş fırsatı olduğunu fark ettiğinden ve evlerinden çalışmayı tercih ettiklerinden bu benzersiz ağ pazarlama stratejisi büyük bir pazar başarısı elde etti. Takip eden yıllarda satışlar artmaya devam etti ve Herbalife dünyanın çeşitli ülkelerinde de faaliyet göstermeye başladı. 2004 yılından bu yana Herbalife hisseleri, New York Borsası’na kote olmuş durumdadır (NYSE: HLF). 2006’da ilk kez Herbalife’ın satışları 3 milyar dolara ulaştı. 2010 için hedefimiz 5 milyar dolara ulaşmak.

Herbalife Aile Vakfı

Herbalife Aile Vakfı (HFF), sosyal alanda mağdur durumda olan çocukları küresel çapta destekleyen bir hayır örgütüdür. Şirketin kurucusu Mark Hughes tarafından 1994’de kurulmuştur. 2005’de HFF’nin bir parçası olarak Casa Herbalife programı oluşturuldu. Program adını, Mark Hughes ve HFF’nin 1994 yılında Brezilyalı çocuklar için inşa ettikleri evden almaktadır. Casa Herbalife programı, dünyanın dört bir yanındaki Distribütörlerin ve çalışanların katılım gösterdiği çeşitli projelerle toplanan bağışlarla devam etmektedir.

Beslenme Danışma Kurulu

Beslenme Danışma Kurulu (BDK) beslenme, egzersiz ve sağlıklı yaşam tarzı gibi alanlarda Distribütörlerimize bilimsel tavsiyelerde bulunmak amacıyla 1985’de kuruldu. Kurul bünyesinde dünyanın çeşitli yerlerinden önde gelen beslenme uzmanları ve bilim adamları yer almaktadır.

Herbalife’ın Bugünü

Günümüzde Herbalife dünya çapında 2 milyondan fazla Distribütörüyle beslenme ve kilo kontrolü alanındaki en büyük doğrudan satış şirketlerinden biridir. 73 ülkede faaliyet gösteren Herbalife, yeni ülkelere açılmaya da devam etmektedir. Faaliyet gösterdiğimiz 30 yıl boyunca temel önceliklerimiz her zaman Distribütörlerimizi desteklemek ve ürünlerimizi sürekli olarak geliştirmek ve yenilemek oldu.

Türkiye’de Herbalife

30 yıllık deneyimiyle Herbalife International bugün kilo kontrolü, beslenme ve kişisel bakım ürünleri alanında dünya liderleri arasında yer almaktadır. Dünyaca ünlü bir şirket olan Herbalife bitki bazlı ve doğal özlerden oluşan ürünler sunmaktadır. Bu ürünler, dünya çapında 73 ayrı ülkede 2,1 milyon Bağımsız Distribütör aracılığı ile tüketicilere ulaşmaktadır. Herbalife International’e bağlı bir şirket olarak Herbalife International Ürünleri Ticaret Ltd. Şti., Herbalife ürünlerinin Türkiye’ye ithalatını yapmaktadır ve faaliyetlerine Mart 1998’de başlamıştır. Şirket, Türkiye Doğrudan Satış Derneğinin ve merkezi Belçika Brüksel’de bulunan Uluslararası Beslenme Destek Ürünleri Dernekleri Birliği’nin (IADSA) Türkiye Temsilcisi olan BesDesDer’in (Beslenme Destek Ürünleri Derneği) bir üyesidir.

Herbalife’ın Doğu Avrupa ve Orta Doğu’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Edyta Kurek, Herbalife’ı şöyle anlatıyor : “Bildiğiniz gibi


Ürün ve Hizmetler

Daha İyi Yaşam İçin BeslenmeHerbalife, farklı talepler ve ihtiyaçlar için proteinli Shake’ler, vitaminler ve gıda takviyeleri ile cilt ve saç bakımı ürünleri gibi bir dizi farklı ürün sunmaktadır. Herbalife, bir müşterinin kişisel amaçları ve ihtiyaçlarına uyan bireysel çözümler oluşturmaktadır ve bunlar sağlıklı beslenme ve egzersizle birleştiklerinde sağlıklı ve aktif bir yaşama başlamanıza yardımcı olabilmektedirler.Bilimsel Olarak Geliştirilmiş ÜrünlerYenilikçi ve kaliteli ürünlerimiz uluslararası üne sahip bilim adamları ve beslenme uzmanlarınca geliştirilir. Her bir ürün iyi yaşam kalitesini desteklemeye yönelik olup en iyi sonuçları elde etmenize yardımcı olmak için vücudun doğal süreçleriyle birlikte çalışır. 2003 yılından beri Mark Hughes Hücresel ve Moleküler Beslenme Merkezi Laboratuarı, Los Angeles’daki Kaliforniya Üniversitesi’nde (UCLA¹) bulunmaktadır. Kısa bir süre önce de İleri Teknoloji Laboratuarını da içeren en yeni teknolojilerle donatılmış Herbalife Ürün ve Bilim Merkezi de Los Angeles’da açıldı. Bu merkezde en yenilikçi Herbalife ürünleri, önde gelen uzmanların desteğiyle geliştirilmektedir.Güvenebileceğiniz UzmanlarKüresel pazarın lideri olarak Herbalife, Beslenme Danışma Kurulu’yla (BDK) yakın işbirliği sergileyerek yeni ürünlerin geliştirilmesine katkıda bulunmaktan gurur duymaktadır. Kurulumuzda dünyaca ünlü bilim adamları ve beslenme uzmanları yer alıyor. Kurulun Başkanı olan Profesör David Heber Ph.D.’nin yanı sıra üyeleri arasında Nobel Tıp Ödülü sahibi, tüm dünyaca tanınan Louis Ignarro, Ph.D.; Bilim Bölümünün Başkanı araştırma ve geliştirmeden sorumlu Steve Henig, Ph.D.; Beslenme eğitiminden sorumlu Başkan Yardımcısı Luigi Gratton, M.P.H.; ve yaptığı bir tıbbi testleGünde iki adet Formül 1 Shake ile kilo vermenin, kalori kontrollü bir diyet çerçevesinde geleneksel miktarlarda protein tüketimiyle kilo vermekten daha kolay olduğunu, Yüksek miktarda protein tüketimiyle kilo kaybının aşırı kilolu olmakla ilişkili bazı sağlık etkenlerini geliştirdiğini kanıtlayan Doktor Marion Flechtner-Mors, PhD yer almaktadır. Bu çalışma Alman Ulm Üniversitesi’nden bilim adamlarıyla birlikte yapılmıştır. Herbalife’ı seçmek yaşam boyu sürecek bir karardır. Gerçekten Herbalife’ın kaliteli ürünleri ve desteğiyle kendinizi iyi hissetmek, sağlıklı görünmek ve daha iyi yaşamak bu kadar kolay olabilir. Bu nedenle hayatınızın fırsatı olan bu İş Fırsatını değerlendirin ve bugünden çalışmaya başlayın.

#herbalife #beslenme #kılo kontrolu #zayıflama #dıyet


Benzer Firmalar