PSC - Kadıköy şubesi


Eğitim mah. 1. açıkgöz sokak Atak plaza 4/8 kadıköy - İstanbul

Telefon1: 02165504858

Telefon2:

Fax: 02165504497

Web: www.paketleyolla.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ne Göndermek İstersiniz?

İster büyük endüstriyel malzeme veya otomobil yedek parçası, paketlenmesi zor değişik şekilli eşya, elektronik aletler ya da bilgisayar malzemeleri, kolayca kırılabilir antik bir vazo veya isterse değerli yağlı boya bir tablo olsun! Gönderinizin gideceği yere, uygun bir şekilde paketlenmiş olarak, güvenle ve hasarsız ulaşması için güvenceye ihtiyacınız vardır. PSC International Türkiye`de bir İLK olarak 3 hizmetin tek noktadan verildiği yegane şirkettir.

BİR TELEFONUNUZ YETERLİDİR, GELİP ALIR, PAKETLER VE HER ŞEYİ HER YERE GÜVENLE GÖNDERİRİZ

PSC; şoklardan, titreşim ve sallantılardan, çizilme ve aşınmalardan ve elektrostatik yük boşalmalarından meydana gelebilecek zararlara karşı ürünlerinizi koruyan, oldukça geniş çeşitlilikte ürün paketleme malzemesi ve sistemlerine sahiptir. PSC; en zorlu paketleme ihtiyaçlarınız için gönderilerinizin taşıma esnasında emniyet ve güven içerisinde olacağını garanti eden, basit ve pratik çözümler bulmanıza yardım eder.

Paketleme Araştırma, Tasarım ve Geliştirme merkezlerimizde, gönderilerinizin varış noktasına, emniyet ve güven içerisinde ulaşması için en etkin ve en uygun paketleme çözümlerini dizayn ederiz.

Hızlı, kolay ve çok yönlü


Ürün ve Hizmetler


Paketleme malzemeleri
Ne Göndermek İstersiniz? İster büyük endüstriyel malzeme veya otomobil yedek parçası, paketlenmesi zor değişik şekilli eşya, elektronik aletler ya da bilgisayar malzemeleri, kolayca kırılabilir antik bir vazo veya isterse değerli yağlı boya bir tablo olsun! Gönderinizin gideceği yere, uygun bir şekilde paketlenmiş olarak, güvenle ve hasarsız ulaşması için güvenceye ihtiyacınız vardır. PSC International Türkiye`de bir İLK olarak 3 hizmetin tek noktadan verildiği yegane şirkettir. BİR TELEF
Koli, mukavva karton, rulo kutu, koli bandı, maket bıçağı, makas ve bunlar gibi paketleme malzemeleri toptan ve perakende satışı...Biçimli, biçimsiz, kırılabilir, soğuk zincir isteyen ve her türlü ürünün güvenle paketlenmesi, kargolanması ve sigortalanması...

#Paketleme #Kargo #Paketleme malzemeleri #Kurye #Nakliye


Benzer Firmalar