Anasayfa » Oto aksesuarları » Otomotiv ve Yan Sanayi » ANTALYA Oto aksesuarları » performanscenter chiptuning modifiye merkezi

performanscenter chiptuning modifiye merkezi


çağlayan mh barınaklar blv lara antalya

Telefon1: 05334110718

Telefon2: 02423236068

Fax: 02423236068

Web: www.performanscenter.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2005 yılından bu zamana kadar elektronik yakıt ateşlemeli sistemlerle donatılmış araçlar üzerinde daha güçlü performans sağlamak ile birlikte yakıt tüketimini idealleştirmek için tuning çalışmaları yapmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


chiptuning powerpack
Geçmişte sahip olduğumuz araçlarda performans & Tork artışı sağlayabilmek için aracın orijinal donanımı üzerinde mekanik değişiklikler (Turbo,Eksantrik,…vb)yapılması gerekiyordu.Bu uygulamalar araç ve motor güvenliği için risk teşkil etmekle birlikte para ve zaman kaybına sebep olmaktaydı. Günümüz teknolojisi olan Turbolu ,enjeksiyon sistemli ve elektronik beyin kontrollü araçlar üzerinde performans&Tork artışı artık dakikalarla sınırlı bir sürede aracın orijinalliği bozulmadan ve risk teşkil
Geçmişte sahip olduğumuz araçlarda performans & Tork artışı sağlayabilmek için aracın orijinal donanımı üzerinde mekanik değişiklikler (Turbo, Eksantrik, …vb)yapılması gerekiyordu.Bu uygulamalar araç ve motor güvenliği için risk teşkil etmekle birlikte para ve zaman kaybına sebep olmaktaydı.
Günümüz teknolojisi olan Turbolu , enjeksiyon sistemli ve elektronik beyin kontrollü araçlar üzerinde performans&Tork artışı artık dakikalarla sınırlı bir sürede aracın orijinalliği bozulmadan ve risk teşkil etmeden arzu ettiğin performans&Tork’a ulaşmanız mümkün olmuştur.
Artık beklemeden web sitemizi inceleyin aracınızı seçin ve bizlere ulaşın.Aracınızdaki gücü ortaya çıkarın ve dolu dolu bu heyecanı yaşayın.

#antalya chiptuning #performance tuning #agır vasıta scania #trabold modifiye #powerpack mpower


Benzer Firmalar