Anasayfa » Plastik sanayi » Kimya ve Yan Sanayi » İZMİR Plastik sanayi » PİLMAR PLASTİK SAN.TİC.A.Ş

PİLMAR PLASTİK SAN.TİC.A.Ş


10039 SK NO 12 AOSB ÇİĞLİ

Telefon1: 0232328330

Telefon2:

Fax: 02323283355

Web: pilmar.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız,2004 yılının haziran ayında şirket yönetim Kurulu Başkanı Gürsel YAVUZ tarafından İzmir`de kurulmuştur.
1970`lerden günümüze petrokimya sektöründe köklü bir geçmiş ve geleneğe sahip olan firmamız,plastik hammadde ticaretinin saygın ve güçlü kuruluşlarındandır.

11.000 metrekare kulanım alanına sahip kendi binasında hammadde, tartım, depolama, yükleme ve boşaltma işlemlerini en mükemmel şekilde yürütmektedir.
İzmir limanı ve PETKİM`e yakınlığı nedeni ile müşterilerine doğal bir avantaj sağlamaktadır. Ayrıca, İstanbul ve Mersin limanlarından müşterilerine ürünlerini en kısa sürede ulaştırmaktadır.

Gerek yerli gerekse ithal ürünlerde önceliği,sanayicinin ihtiyacına uygun kaliteli ham madde temin etmek ve arkasında PİLMAR A.Ş. güvencesini sunmaktadır.
Plastik sanayiindeki ürün talebinin miktar ve tür olarak değişkenliğinden kaynaklanan ihtiyaçlara cevap vermek ve üretimde `sürekliliği` sekteye uğratmama gayreti içindedir.

Firmamız,plastik sektöründeki bilginin birikimini sanayi alanına taşıyıp, ülke ihtiyaçlarını dikkate alarak üretim planı yapmaktadır.
Sektörde büyük satış ve ciro rakamlarına sahip olan PİLMAR A.Ş.`nin, plastik hammadde ticaretinde misyonu; `Mükemmel Süreklilik ile Mükemmel Sonuca` ulaşmaktır.

Sahip olduğu lojistik firması DELTA TRANS UL.NAK.AŞ. ile de hizmet ve maliyet yönünden en iktisatlı koşullarda siz değerli müşterilerimize ulaşmayı hedefleyen firmamız,
bölgesel alandaki yeni organizasyonlarıyla sizlere daha yakın olmak istemektedir


Ürün ve Hizmetler

PVC Polivinilklorür

AYPE Alçak Yoğunluk Polietilen

YYPE Yüksek Yoğunluk Polietilen

PP Polipropilen

#plastik #plastik hammadde # # #


Benzer Firmalar