Anasayfa » Sağlık hizmetleri » Sağlık hizmetleri » İÇEL Sağlık hizmetleri » ARES PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ

ARES PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ


KÜLTÜR MAH. 4304 SOK. MARİNAVİSTA AVM KARŞISI - ÇAMLIBEL

Telefon1: 03242387171

Telefon2:

Fax: 03242387171

Web: www.aresterapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hasan Arslan 1999 yılında Özel Toros Koleji’nden mezun olduktan sonra Philadelphia’da bulunan St. Joseph’s Universitesi’nin hazırlık programına katılarak bir yıl burada eğitim görmüştür. Kanada’nın British Columbia eyaletinde bulunan Vancouver Island Üniversitesin’de 1,5 yıl bilgisayar programcılığı üzerine eğitimi aldıktan sonra Psikoloji’de ana dal ve Felsefe’de yan dal eğitimini tamamlamıştır.

Türkiye’de özel danışmanlık merkezlerinde çalıştıktan sonra hipnoz eğitimi almış ve bu alanda çeşitli makale ve yayınların çevirisini yapmıştır. Askerlik süresi boyunca bir yıl Gülhane Askeri Tıp Akademi’sinde Psikiyatri Bölümünde travma alanında çalışma fırsatı bulmuştur.

Reiki ve EFT (Duygusal Özgürleşme Tekniği) gibi yaklaşımların da eğitimini aldıktan sonr Londra’da NLP’nin (Nöro-Linguistik Programlama) kurucularından olan Richard Bandler ve çalışma arkadaşları John LaValle ve Kathleen LaValle’den modelleme, strateji yaratma ve zaman algısı üzerine kurulu TimeLine Terapi gibi alanlarda eğitim almıştır. Aynı zamanda İngiltere’de BBC’de görev yapan Society of NLP üyesi Ses Eğitim Koçu Laura Spicer’dan ses kullanımı üzerine eğitim almıştır.

Psikolog Hasan Arslan şuan Ares Danışmanlık ve Eğitim Merkezin’de çalışmalarını sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Kanada ve İngiltere`de çeşitli alanlarda farklı eğitim çalışmalarına katılan Psikolog Hasan Arslan aile terapisi, cinsel sorunlar, dikkat dağınıklığı ve öğrenme zorluğu çeken çocuklar ve kişisel gelişim alanlarında çalışmaktadır. Okullarda ebeveynlere ve gençlere yeni teknik ve iletişim modelleriyle ilgili seminerler verirken şirketlere de pratik, hızlı ve farklı eğitimler sunmaktadır.

#aile terapisi #cinsel sorunlar #şiddet #dikkat #psikolojik


Benzer Firmalar