Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » KAYSERİ Akaryakıt » AK MESCİT Kömürcülük Tic.San.Ltd.Şti.

AK MESCİT Kömürcülük Tic.San.Ltd.Şti.


Cumhuriyet Mahallesi Tennuri Caddesi Polat İşhanı Kat :1 No: 3 Melikgazi KAYSERİ

Telefon1: 03522324996

Telefon2: 05326278689

Fax: 03522328675

Web: www.kayserienkaz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kayseri’de katı yakıt konusunda 1998 yılından beri tecrübe ve ürün kalitesiyle on binlere hitap eden şirketimizin; AK MESCİT Kömürcülük Tic.San.Ltd.Şti.Katı yakıt konusundaki tutarlı ve kaliteli ürün satma anlayışı ile ilgili müşteri memmuniyeti politikası anlayışından taviz vermeden çalışmalarınaa devam etmektedir.

AK MESCİT Kömürcülük Tic.San.Ltd.Şti. kendini her koşulda kendini ıspatlamış, katı yakıt konusunda tecrüblerini müşteri memmuniyetine taşımaktan geri kalmamış çalışmalarla, müşteri memmuniyeti pirensibi ilkesini hiçbir zaman göz ardı etmemiş bir tavır sergilemiştir.

Bu günlere gelmenin ve bu konuda hizmetlerimizin devam etmesinin bilincini ve önemini bir sorumluluk olarak kabul etmektedir.

Şirketimizin çalışma faaliyetleri gereği olarak hala aktif olduğumuz enkaz alım satımı, inşat fabrika bina vb yıkımlarında faaliyetlerimize devam etmekte olup;

Enkaz yıkımlarından çıkarılan demir kapı ağaç kapılar,balkon demirleri,güneş enerjilerini, çatı,kiremitleri,ikinci el PVC kapı ve pencerelerini, mutfak masası ve mutfak dolapları ve benzeri çok sayıda ikinci el inşaat malzemesini müşterilerimize uygun fiyatlara kazandırma adına yaptığımız faydalı çalışmalarla ;

Bu sektör içinde bizimde olduğumuzu ıspatlamış durumdayız.

Çalışmalarımıza dün olduğu gibi bundan sonra da biz yine varız ilkesiyle; Hem katı yakıt ( odun, kömür), hem enkaz alım satımı, hem de yıkım işleri konusunda çalışmalarımıza devam etme kararlığımız SÜRECEKTİR.


Ürün ve Hizmetler

ENKAZ ALIM SATIMI, YIKIM İŞLERİ VE KATI YAKIT SATIŞI
AK MESCİT Kömürcülük Tic.San.Ltd.Şti. Faaliyetleri
Kayseri’de enkaz alım satımı, hurda alım satımı ve yıkım işleri konusundaki çalışmalarımızın bizi belli bir konuma getirdiği ve bu konumda daha iyi hizmet verme anlayışı ile çalışmalarımızın devam etmemiz gerektiğinin önemini yaptığımız ön çalışmaların sonucunda anlaşılmıştır.
Özellikle enkaz alım satımı ve yıkım işlerinde daha profesyonel çalışmalarla hizmet verdiğimizin farkında olmamız bu alanda daha da yoğunlaşmamız gerektiğini işaret etmektedir.
Enkaz alım satımı ve yıkım işleri sonucunda elde edilen ikinci el malzemelerin ekonomiye kazandırılması bizleri manevi yönden büyük bir mutluluk vermektedir.
Biz biliyoruz ki; milyonlarca ton geri dönüşümü olabilecek hammedde hem ülkemiz için hem insanlarımız için faydalı sonuçlar getirecektir.
Bu konuyu çevreci yaklaşım konusunda ayrı bir sayfa halinde sizlerin istafede etmesi için araştırıp ÇEVRE başlığı ile özetlemiş bulunmaktayız.
Enkaz yıkımlarından çıkarılan demir kapı ağaç kapılar, balkon demirleri, güneş enerjilerini, çatı, kiremitleri, ikinci el PVC kapı ve pencerelerini, mutfak masası ve mutfak dolapları ve benzeri çok sayıda ikinci el inşaat malzemesini müşterilerimize uygun fiyatlara kazandırma adına yaptığımız faydalı çalışmlarla ;
Bu sektör içinde bizimde olduğumuzu ıspatlamış durumdayız.

#kayseri hurda #taksitli kömür #rus linyiti #enkaz alım #ikinciel kapı


Benzer Firmalar